Κύκλωμα εκβιαστών: Η πρώτη δήλωση της Νάνσυς μέσα από τις φυλακές – Τι λέει για όσα την κατηγορούν

Κοινοποίηση:
νανσυ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη συμμορίας των δημοσίων υπαλλήλων που εκβίαζαν καταστηματάρχες της Αθήνας για να τους παρέχουν προστασία και να σβήνουν τις εκκρεμότητες τους με το Δημόσιο.

Πιο συγκεκριμένα, νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά από την πρώτη δήλωση που παραχώρησε η Νάνσυ, η φερόμενη ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Η ίδια σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, ανέφερε πως δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που της καταλογούνται ενώ σχολίασε πως ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι δραστηριότητες της.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου ηλικίας 75 ετών και τον αδερφό μου;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφορικά με ποιό είναι το επάγγελμα της, πρόσθεσε: «Στους διαλόγους μου ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελος τους».

Η Νάνσυ μάλιστα τόνισε πως θα δώσει στοιχεία για δωροδοκίες στη συνέχεια των ερευνών της Αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κάνουν λες και τώρα ανακάλυψαν ότι υπάρχουν στο δημόσιο άνθρωποι με μίζες κλπ
    Από την άλλη το λέει η γυναίκα είμαι διεκπεραιώτρια δηλαδή δεχόμουν εντολές. Από που δεν θα μας πει φυσικά θα βρεθεί άλλο θέμα, και ο βλαξ Έλληνας θα ξεχάσει όπως πάντα.

  2. Δεν θα δούμε την φάτσα της να σχολιάσουμε;Λένε ότι είναι μουν@ρα

Comments are closed.