Κύμα βουλευτών της ΝΔ κατά της επανεκλογής Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας

Κοινοποίηση:
nea-dimokratia

Θέμα εκλογής του επόμενου  Προέδρου της Δημοκρατίας από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, έθεσε ομάδα βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Τις ενστάσεις τους σχετικά με την επανεκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας διατύπωσαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλετικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, περί των 25 «γαλάζιων» βουλευτών

Εξ αυτών, σύμφωνα με πλήροφορίες, η πλειονότητα τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η ομάδα αυτή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας τόνισαν τη θέση ότι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να προέρχεται από την παράταξή του κυβερνώνοντος κόμματος.

Σημειώνεται πως δημόσια τη θέση αυτή διατύπωσε την Τρίτη μιλώντας στο ACTION24, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του Κώστα Καραμανλή ή του Αντώνη Σαμαρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. “””…. τάχθηκε υπέρ του Κώστα Καραμανλή ή του Αντώνη Σαμαρά.””” Απο σκ@τ@ σε απο@κ@τ@…..ως συνηθως το ελλαδισταν…..ποιος ο λογος υπαρξης;;;;μονο για αναμόχλευση της σαπιλας;;;;

  2. Ας ειναι καλα τα σκανδαλα Novartis, οι κωλογεννητριες! Καλη καλυψη σας προσφερε πολιτικαντηδες και την ανταμειψατε δεοντως! Η επανεκλογη προς τι?

  3. Ε ναι τα εκαμε ολα τοσο καλα ως τωρα που πρεπει να την ξαναβγαλουν παλι

Leave a Response