Κύριε Σκυλακάκη έχετε κάτι να πείτε; Διαρροή νερού από τον Μάρτιο στον Παπάγου και ουδείς ασχολείται – Αλλά οι αυξήσεις, αυξήσεις

Κοινοποίηση:
nero

Αυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού ετοιμάζονται να βάλουν οι κυβερνώντες, αλλά στους περισσότερους δήμους της Αττικής υπάρχουν αγωγοί και σωλήνες του νερού που τρέχουν ολημερίς και οληνυχτίς.

Για παράδειγμα στον δήμο Παπάγου. Δείτε τι μάς γράφει αναγνώστης.

“Καλησπερα σας. Επειδη τις τελευταιες μερες γινεται πολυς λογος απο ολα τα ΜΜΕ για το θεμα του Νερου,και για τη “μηδαμινη” αυξηση της τιμης του, που ουτε θα την καταλαβουμε, καθως και για την οικονομια που πρεπει να κανουμε εμεις οι πολιτες, καταθετω τα εξης:

Ειμαι κατοικος Παπαγου (Οδος Αγιων Σαραντα 10). Στον δρομο αυτο,και στο υψος του αριθ.8, υπαρχει διαρροη νερου,το οποιο αναβλυζει μεσα απο μια ρωγμη της ασφαλτου, οχι ευτυχως σε θεαματικα μεγαλη ποσοτητα, αλλα εμφανεστατα, και με σταθερη ροη.

Το γεγονος επεσε στην αντιληψη μου απο τον περασμενο ΜΑΡΤΙΟ τρεχοντος ετους, και απο το φοβο διευρυνσης της ρωγμης λογω της πιεσης, αμεσως τηλεφωνησα στο Δημο Παπαγου-Χολαργου, και στη συνεχεια τηλεφωνησα στην ΕΥΔΑΠ για να επιληφθούν του προβλήματος. Περιττο να σας πω οτι μεχρι τη στιγμη που σας γραφω τωρα 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, το νερο συνεχιζει να τρεχει, χωρις να ενδιαφερθει κανεις 7 ΜΗΝΕΣ ! Τυχαιο ; Δεν νομιζω.

Οι κατα τον κ.Σκυλακακη ονειρωξεις, οι δικες μου, λενε, οτι στρωνουν το χαλι για το ξεπουλημα των υδατων της Ελλαδας (Και δεν ειμαι κομμουνιστης).Αυτα για τον Πρωθυπουργο μας και τους παρατρεχαμενους Σκυλακακηδες και Σια, που θα τιμωρήσουν λεει, οσους σπαταλούν το Νερο. Να τους χαιρομαστε !!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response