Κύριε Σκυλακάκη και γι’ αυτό φταίνε η Βουλγαρία και η Ουκρανία; Η Ελλάδα έχει το ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ρεύμα! (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ / EUROKINISSI)

Ο κ. Σκυλακάκης, μάς ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δοθεί επιδότηση στους λογαριασμούς του Αυγούστου (τον Ιούλιο ας μην ανάβατε αιρκοντίσιον) προκειμένου να βοηθήσει τη… τσέπη των πολιτών. Μάς είπε επίσης, πως το ρεύμα είναι ακριβό γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση από Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουκρανία.

Ξέχασε να μας πει όμως, οτι στην Ελλάδα, οι πολίτες που έχουν δεινοπαθήσει τα τελευταία χρόνια, πληρώνουν το ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ρεύμα στην Ευρώπη.

Δείτε και μόνοι σας

ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όλη η κυβέρνηση κρέμασμα ανάποδα στο Συνταγμα

  2. Η λέξη που θα μπορούσε καλύτερα να χαρακτηρίσει τους Έλληνες καταναλωτές εδώ και πολλά χρόνια για τις τιμές που πληρώνουν για μια πληθώρα προϊόντων, υπηρεσιών (τρόφιμα ,εισιτήρια, καύσιμα, ρεύμα κλπ.) των μισθών που παίρνουν , των ωρών εργασίας που δουλεύουν και των φόρων που πληρώνουν είναι η λέξη ΚΟΡΟΪΔΑ. Κάθε πέρυσι και καλύτερα για όλα.

  3. oι ιθαγενεις αουγκ αουγκ της Ελλαδος χρονια τωρα ψηφιζουμε μητσοτακηδες, παπανδρεου, καραμανληδες. ειμαστε τοσο αχρηστα κουφαρια γι αυτο ψηφιζουμε αχρηστα κουφαρια. χρονια τωρα…

  4. κ.Σκυλακακη προτου πεις στο κοπο να ψευδεσαι, μαθε οτι Βουλγαρια και Ρουμανια εχουνε πυρηνικους σταθμους! Καλυτερα να συμβουλευεσαι επαρκως το κ. Στασση! Δεν απευθυνεσαι σε μαζα ιθαγενων αλλα Ελληνων συμπατριωτων σου!

Comments are closed.