Κ.Πλεύρης: «Η Τ.Σιακαβάρα είχε μαγειρέψει κάποτε γιουβαρλάκια και πάθαμε δηλητηρίαση»

Κοινοποίηση:
siakavara-plevris5458

Σε νυχτερινή έξοδο, με τη σύντροφο του Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε για την σχέση τους, αλλά και για το μοναδικό παράπονο που έχει από εκείνη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, o Κωνσταντίνος Πλεύρης πριν το δείπνο τους στο Πασαλιμάνι ανέφερε πως η Τζόρτζια Σιακαβάρα τον ρωτάει πάντα τη γνώμη του για το τι θα φορέσει κι έπειτα αποκάλυψε ότι εκείνη εμφανίζεται τρεις με τέσσερις φορές με διαφορετικά ρούχα προκειμένου να επιλέξει εκείνος το κατάλληλο.

Στην συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Τζόρτζια Σιακαβάρα μαγειρεύει ο κ.Πλεύρης απάντησε: «Δε μαγειρεύει στο σπίτι, αυτό είναι το παράπονό μου. Είχε μαγειρέψει κάποτε γιουβαρλάκια και πάθαμε δηλητηρίαση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μωραινει ο Κυριος ων βουλεται απολεσει…

  2. Παπου λουκανικα Φρακφουρτης θα τρως απο την αλμβανο και οχι γιουβαρελακια

  3. Δοκίμαζε τη δόση για να καταλήξει στη σωστή μόλις αποφασίσει (αμέσως μετά τον γάμο δηλαδή)!

  4. Σε αυτούς που δεν συμπαθούν τον κ. Πλεύρη, προτείνω να αποφεύγουν την παράθεση ύβρεων και να περιοριστούν στους όποιους χαρακτηρισμούς προς εκείνον, με επιχειρήματα.
    Όλα τα άλλα, συνιστούν άνανδρη συμπεριφορά.

    1. μα ο παππους μια ζωη στην ανανδρια εζησε με υβριστικες-ρατσιστικες συμπεριφορες. Και ηθελε την Ελλαδα κατω απο τη μποτα ενος τρελοδικατορα. Ουσιαστικα εξυπηρετησε το συστημα

  5. Έλα τώρα,δεν την πήρες για τα γιουβαρλάκια,κάνει καλές πίτες το Αλβανάκι,σωστά παππού;Μην σου μείνει μόνο η μασέλα πάνω στα ψεύτικα σιλικονάτα βυζιά της

  6. Πάλι για εβραιους θα μιλάμε; ένα ακόμη μίασμα της εβραιοκοινωνιας

  7. Αφειστε τον παππου να ζησει τον ερωτα του! Ξευτιλισμενος στα γεραματα με γιο και γκομενα! Λετε να τονε στειλει τελικα με τα γιουβαρλακια της?

  8. ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΑΤΚΙ

  9. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΕΡΩΤΙΛΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ Ο ΔΗΘΕΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΗΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΝΑΖΙΣΤΗΣ …………….. ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΞΕΚΟΛΑ ΤΟΥ …ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΤΑΣΑΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ………….ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΩΝ

  10. Αν δεν ξέρει να μαγειρεύει γιουβαρλάκια και γενικότερα, τότε τι τη θές;

Comments are closed.