ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ & ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ οι νέοι υπουργοί του ΚΟΥΛΗ. ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. Εξαγοράζονται όλα τα ελληνικά ΜΜΕ από τους μούτσους και τους σαλταδόρους του Περσικού κόλπου, Μπακοκαϋμενάκηδες —-Η γριά αφέντρα κάνει τις επαφές, ο ημίτρελος εκτελεί —- Χρηματοδότης της ΝΔ, ο καναλάρχης Βρυώνης που κηλιδώθηκε το όνομά του ως «παιδοβιαστής»

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

im_teaser_24-06-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_kataggelies_Radio_MAKTV.indd

Στο φύλλο τoυ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 24 και 25-6-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΜAGAZINE_COVER_62.indd

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

alitheia-aima-banner

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙ ΗΤΑΝ?

  2. Η νουδούλα βρωμάει ανωμαλία και μασωνία και όσα ζαγάρια την ψηφίζουν έχουν βαρύτατη ευθύνη και χαμηλή αυτοεκτίμηση

  3. Με τέτοιες ριεσπαπά που γράφει το εξώφυλλο κάθε μέρα, πώς να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά, ρε Στέφανε; Κρατάω την εικόνα σου από παλιά που έβγαινες στο Σούπερ Σάββατο και ήσουν ωραίος.

  4. Ευθύνη για ότι συμβαίνει στο τόπο που οδηγείται στο γκρεμό φέρουν οι ρεμπεσκεδες σαχλαμαρατζηδες φλαφλαταδες ρεζίλια Έλληνες κανένας άλλος Έτσι έκαμαν και μετά τα ιμια με τον βρωμο Σιμητη τον κινέζο έτσι με τον μπουχεστα Καραμανλή έτσι και με τον γιο του εφιάλτη του 65 Κουλη Χρυσό Μετά κλαίνε για τα κατάντια τους Φάτε τώρα τον μπουμπουκο κεφτέ Αδωνι τον εβραίο Δένδια και τους λελεκους Βαρβιτσιώτη Χατζηδάκι Επιλογές στα νοσοκομεία άδικες ποινές στη δικαιοσύνη και ξύλο από την αστυνομία Χερχελεδες Έλληνες

  5. Ο Βρυώνης την εποχή του πυρετού του χρηματιστηρίου αγόρασε την κατασκευαστική ΓΕΝΕΡ και τον Εμπορικό Δεσμό.
    Εδήλωνε διαφημιστής. Φορολογικός κάτοικος Μάλτας και κατόπιν Αλβανίας!!!
    Συνόδευσε τον τότε πρωθυπουργό Σαμαρά σε επίσκεψη του στα πετρελαιοπαραγωγά κράτη του Περσικού Κόλπου.

  6. Aφου ακομα βγαινει 1ος ο Κουλης,
    φανταστειτε ποσο αχρηστοι ειναι οι συριζοπασοκοι κεραλοιφαδες κλπ
    Αντε πατε να κανετε κανα μπανιο στη θαλασσα και παρατηστε τους.
    Δεν αξιζουν δεκαρα τσακιστη.

  7. Μετα τις αφισες, εφτιαξε τη μαιμουδο-εταιρια Versage με εδρα την κυπρο και εδινε ποσοστο 10% στις τηλεπαρουσιαστριες — ολες ομως, να βαζουν κρεμα σε ολες τις εκπομπες του Ε και επαιρνε 5000 παραγγελιες την ημερα και τα εστελνε με speedex με κυπριακες αποδειξεις (αλλα τα πακετα τα εκανε στην Αθηνα) και εκανε μισο δισ τζιρο το μηνα.
    Παντελως αχρηστη κρεμα, εφαγε κατι αγωγες και ασφαλιστικα απο το V και στο μεταξυ η κυπριακη εταιρια που δεν ηταν στο ονομα του απλα σταματησε να στελνει.
    Με τοση κονόμα, επι κυβέρνησης Σαμαρα, ψιλολογια χρηματοδοτει τη ΝΔ τωρα.

    1. Πολύ ψαγμένος για το Ελλαδισταν και γνωστής πολλών.

Comments are closed.