ΛΑΜΙΑ: Γ@ΦΤΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΙΜΑ – ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-09-27 154213(1)

Δεν είναι μόνο η απίστευτη αγριότητα που επιτέθηκαν στον πατέρα της ιδιοκτήτριας του πρατηρίου, είναι ότι απειλούν και την οικογένειά της, για να αποσύρει τις μηνύσεις – Οι ληστές προσπάθησαν να τον πατήσουν και με το αμάξι.
Η άγρια ληστεία έγινε απόγευμα σε πρατήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Λαμίας. Οι δράστες είναι ρομά -γ@φτοι, οι οποίοι επιτέθηκαν στον πατέρα της ιδιοκτήτριας όταν αυτός αρνήθηκε να τους βάλει δωρεάν καύσιμα, αφού είχαν ξαναβάλει και ποτέ δεν είχαν δώσει τα χρήματα, όπως είχαν υποσχεθεί.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-09-27 154154

Ένας από τους ρομά πήρε την αντλία να βάλει μόνος του και όταν ο άνθρωπος του πρατηρίου πήγε να τον εμποδίσει , κατέβηκαν όλοι μαζί και του επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα.

Η κάμερα δεν κατέγραψε όλα τα χτυπήματα που δέχτηκε ο άτυχος άνδρας, ωστόσο η επίθεση ήταν τέτοια που χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα στα τραύματα που είχε στο πρόσωπο και στο κεφάλι.
Επίσης οι αδίστακτοι δράστες προσπάθησαν να τον “πατήσουν” και με το αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρουν. Να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που υπέστη τον ξυλοδαρμό ειναι καρκινοπαθής, ενώ όπως κατήγγειλε του πήραν και ένα φάκελο με ένα σεβαστό ποσό που είχε στο πρατήριο.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-09-27 154213(1)

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τη ληστεία εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους δράστες 19 και 16 ετών, ενώ συνελήφθη ένας ακόμη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Αναζητούνται οι δύο ανήλικοι συνεργοί τους που είναι αδέλφια ηλικίας 17 και 16 ετών.

Εισαγγελέας και Ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή τους. Την τελική Απόφαση καλείται να την πάρει μέσα σε 10 ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

54 Σχόλια

  1. Ντρεπομαι που καταντησαν ετσι την Ελλαδα, ουτε ενα σταυρο στους μασωνους , τι αλλο θελεις Ελληνα για να ξυπνησεις, να σου μαμησουν το παιδι σου για να καταλαβεις οτι πρεπεις να τους στειλεις στον αγυριστο? βρωμια κσι δυσωδια

  2. Μονο με εξαφανιση μπορουν να σωθουν τα μπαλαμο απο τα ρομα

  3. ΜΕ 500 SIEVERTS ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

  4. Πέραν του ότι όλοι, σχεδόν, συμφωνούμε πως πρέπει να τσακίζουμε την εγκληματικότητα, διαπιστώνω για άλλη μια φορά, ότι ο σχολιαστής “Κεφαλονιτης” είναι δίγλωσσος.
    Από την μία αξιώνει πιστοποιητικό δημοκρατικών για τους δικαστές κι αμέσως μετά, εκθειάζει Κολοκοτρώνη, Μεταξά, Παπαδόπουλο, Ηλία Κασιδιάρη και αγνώστους επαναστάτες από τον Στρατό.
    Πολλά λόγια αλλά, στην κάλπη την σιγουριά του Κυριάκου…

  5. Το ξεκαθαρισμα πρεπει να αρχισει απο την μεγαλυτερη βρωμια που κυκλοφορει στο ελλαδισταν,το ανεξαρτητο δικαστικο σωμα…………..χαχαχαχαχχα ακου ανεξαρτητο…………Το θεμα ειναι ποιοι θα ξεσηκωσουν τους υπολοιπους ραγιαδες μπας και καποτε ξυπνησουν απο τον πληρη ληθαργο και απαιτησουν το ψωμακι που μας παιρνουν απο το στονα χρονια τωρα.Δεν υπαρχουν μεγαλυτερα λαμογια απο τους διακαστες,ακολουθει η ανεξαρτητη δημοσιογραφια,αλλα λαμογια αυτα.Μαλλον μας εχει γινει συνηθεια ο ραγιαδισμος πλεον η μας αρεσει να μας πηδανε,την βρισκουμε ρε παιδι μου…………..

  6. Δεν άφησαν τον Χίτλερ να τους κάνει όλους σαπούνια,πρέπει να βγάλουμε έναν καινούργιο Χίτλερ

  7. Γιατί να μην κλέψουν τα γυφτοδίποδα;Αφού ξέρουν ότι δεν θα τιμωρηθούν από το γυφτολάγνο σάπιο σύστημα των εβραιόδουλων φούστηδων που μας κυβερνούνε

  8. Αν το κάνανε εθνικιστές θα κλείναν φυλακή και τα παιδιά τους και το σκύλο τους,τώρα που πρόκειται για δίποδα βρομά,αναρωτιούνται αν πρέπει να τους κλείσουν φυλακή,άντε γεια στους άχρηστους τρύπιους δικαστούληδες του κώλου

  9. ποιος έχει πιο πολλούς πόντους ευπάθειας;;; ο καρκινοπαθείς ή οι δύσμοιροι και απροστάτευτοι Ρομά;;;;

  10. Δεν θέλω να γράψω τιποτα από τα αίσχη που ζούμε με την πουστια και την γυφτιά και την Μασωνια που μας έχει κατακλύσει.Ένα όνομα μόνο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ,μόνο όταν έρθει αυτός ο καθαρός ΕΛΛΗΝΑΣ θα φτιάξουν όλα.!!!!

  11. …..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ!!…ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ!!!…ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!!!….

  12. Τι πάει να πει διαφώνησαν εισαγγελέα; και ανακριτής, δηλαδή έπρεπε να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο για να συμφωνήσουν στην προφυλάκιση.

  13. Βάλτε φωτιά στα τσαντίρια κ κάψτε τους ζωντανούς τους κολογυφτους

  14. Γύφτοι ετών 19, 17, 16. Αν και ο ένας είναι ενήλικο άτομο, θα πουν ότι είναι συμπεριφορά της μετεφηβικής ηλικίας, ενώ οι ανήλικοι θα την βγάλουν καθαρή. Δηλαδή, όλοι θα την βγάλουν καθαρή με αναστολή και με παρουσίαση δις μηνιαίως στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Γνωστά πράγματα. Ας είναι καλά το πολιτικό και δικαστικό σύστημα καθώς και οι δικηγόροι, που τρώνε καλά από κάτι τέτοια. Στην ηλικία αυτών των γύφτων κάποιοι άλλοι γύφτοι (ίσως και οι ίδιοι) έχουν ήδη μεγάλα παιδιά. Κατά τα άλλα είναι ανήλικοι, ενώ οδηγούσαν και αυτοκίνητο. Πότε το πέρασαν ΚΤΕΟ τελευταία φορά; Τι είπες τώρα; Αφού είναι αγράμματοι, πώς περνάνε τα σήματα για να πάρουν άδεια οδηγήσεως; Ποιος λαδώνει ποιον; Τι διαπλοκή υπάρχει εκεί; Πληρώνουν και τέλη κυκλοφορίας, μήπως;
    Χρόνια τώρα υπάρχουν άνθρωποι από όλον τον κόσμο, που έχουν έλθει στην Ελλάδα και έχουν κάνει οικογένεια εδώ είτε με άτομα της χώρας τους είτε με Έλληνες και έχουν ενσωματωθεί πλήρως, ενώ και τα παιδιά τους πηγαίνουν στα σχολεία μας και κάποιοι αριστεύουν κιόλας. Οι γύφτοι είναι 1000 χρόνια στην Ελλάδα και είναι ακόμη ….γύφτοι με την άλλη έννοια, Προκοπή μηδέν. Έχετε δει γύφτο να κάνει εξαρτημένη εργασία; Ορίστε; Σε κάθε χωριό ή σε κάθε γειτονιά θα συναντήσετε ανθρώπους διαφόρων επαγγελμάτων. Στην γειτονιά των γύφτων είναι όλοι παλιατζήδες. Δεν χρειάζονται ….επαγγελματικό προσανατολισμό. Πρόκειται για την πιο ρατσιστική φυλή παγκοσμίως. Θεμελιώδης αρχή τους είναι να μην αναμειγνύονται με τους ντόπιους πληθυσμούς. Όποιος δικός τους κάνει το λάθος να πάρει κάποιον μπαλαμό, πέφτουν να τον φάνε. Κάνουν συνεχώς ενδογαμίες και εγκληματούν γενικώς και ειδικώς, διότι ΘΕΛΕΙ Η ΓΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ, δηλ. έχουν το σχεδόν ακαταδίωκτο από την Πολιτεία, ενώ ουδείς νοιάζεται να μορφωθούν και να ξεφύγουν από την λάσπη τους. Μήπως θα έπρεπε να τεθεί σε ισχύ ο νόμος περί τεντυμποϊσμού, που ίσχυε κάποτε; Είναι αμόρφωτοι, απαίδευτοι και μαθημένοι στην οκνηρία και στην κλεψιά. Ποιο ισχυρό κράτος θα τους κάνει σωστούς ανθρώπους; Χρειάζεται πυγμή, υπομονή και επιμονή και μέχρι τότε γα…σι και στρατιωτικό περίπατο, ενώ στην φυλακή θα πρέπει να τους μαθαίνουν γράμματα.

    1. Εξαιρετικη η αναλυση σου Ιωαννη… τα ειπες ολα… και ο νοων, νοειτω! Να’σαι καλα!

  15. Αυτοί είναι γύφτοι, η δικαιοσύνη γιατί δε τους προφυλακίζει???

    1. Ποιά δικαιοσύνη ρε φίλε,αυτοί οι τρύπιοι μασώνοι;

  16. Κωλοφαρα στη πλειοψηφια τους! Κουλοεπιδοματακια, κλεψια κι Αγιος ο Θεος που δυστυχως δεν πιστευουνε! Καταραμενα σκατα! Εμ ψηφαλακια ειν αυτα Ταμτακοκουλη! Προσεχε γιατι απο σιωνιστη σιγα σιγα σε κανουνε τσιγγανα τουρκογυφτισσα!

  17. Τους είχε κάποτε κανονίσει καλά ο βαρδινογιάννης. Γαμώ τη φυλή τους και τη φυλή της κούλας και όλων των νεοφιλελέτ πουστ@ρ@δων

  18. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Να ξέρατε πόσοι δικαστές και εισαγγελείς ψωνίζουν την κόκα τους και το μαύρο τους από τα γυφτομαγαζα γιατί νομίζετε ότι τους έχουν στα όπα όπα οι γύφτοι πουλάνε και μπάτσοι και δικαστές τους καλύπτουν

  19. Ηθελα να ηξερα ποιος απο τους δυο αρνηθηκε να μπουν φυλακη τα κοπροσκυλα;;;; Αυτη η ατιμωρησια προς καθε παραβατικο ,ειτε ειναι γυφτος , ειτε ειναι…..ανηλικος , ειτε ειναι αλλοδαπος , εχει εκτοξευσει την εγκληματηκοτητα στα υψη! Παρ’ ολου που τα εγκληματικα περιστατικα ειναι αλλεπαληλα , αυτοι οι καραγκιοζηδες αγρον ηγορασον! Αλλαξτε μυαλα γελοιοι δεν παμε καθολου καλα!

  20. καταρχας γιατι ειναι ακομα ζωντανη αυτη η ρατσα. ειναι η μονη φυλη π δεν εχει προσφερει απολυτως τιποτα. ακομα κ πακισταν κ ινδια κ ουγκα ουγκα πιο πολλα προσφεραν

  21. Θα πάρουν διπλασιο επιδομα για την πράξη τους αυτη και θα τους προσλάβει ο Κουλης στην προσωπική του φρουρα.

  22. 1 είναι η λύση!περικυκλωση στα χωριά τους που είναι πρεζοπεριπτερα,εκεί που είναι το γκέτο τους,μια κλιματική αλλαγή να κάνει τη δουλειά της κ να αφήσουμε τον κουλή με το 112 να τούς σώσει.κ οποίος πάει να βγει στο δικό μας γκετο,έξω δηλαδη,ΜΑΥΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ.

  23. για ακόμη μια φορά βλέπουμε πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη !θα μας κλείσουν όλους σε δομές το πήρατε χαμπάρι

  24. Εισαγγελέας και Ανακριτής διαφώνησαν λέει.
    Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα!
    Αν βέβαια τους έριχνε με καμία καραμπίνα για να σωθεί τότε θα ήταν ήδη φυλακή και θα βλέπαμε στα κανάλια εκπομπές που θα καταδικαζαν το “ρατσιστικό μένος” κατά των λαθραίων που έχουν γεμίσει τη χώρα.

  25. Όπου γύφτος κ γαγραινα….ελπίδα μας ένας νέος Χίτλερ…..

  26. Κάποιος να βάλει φυλακή τους Δικαστικούς.
    Αυτοί έχουν ρημάξει το σύστημα.

    1. Ολόσωστος γιατί τα παίρνουν χοντρά και να αφήσουν την δικαιολογία ότι διορίζονται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Διοριστε με άλλα θα είμαι αδέκαστος γιατί είμαι πυλώνας της δημοκρατίας έπρεπε να είναι η πάγια θέση όλων των δικαστικών. Να βλέπαμε μετά πως οι παρανομίες και τα αντισυνταγματικά των κυβερνήσεων δεν θα είχαν εφαρμογή και πως όλοι οι πολίτες θα φοβόντουσαν να διαπράξουν ότι βλέπουμε καθημερινά.

      1. Όπως το λες, Κεφαλονίτη, τα παίρνουν χοντρά. Και δεν είναι μόνο το χρήμα.
        Πάνε θρασύτατα στα γραφεία Υπουργών και γίνονται ζήτουλες.
        Ζητάνε χάρες & θεσούλες για τα παιδιά, τα ανήψια & τα εγγόνια τους.
        Μετά την επίσκεψη και “επίλυση” του προβλήματος, οι εκάστοτε Κυβερνώντες, ζητάνε τα δικά τους κόλπα από αυτούς.
        Έτσι λοιπόν αλληλοκρατιούνται και η διαφθορά απλώνεται.

  27. Η γκαβή με την παλάτζα είναι βουτηγμένη στη σήψη στη woke culture και στη διαφρορά. Αν ο άτυχος βενζινοπώλης είχε ένα όπλο για αυτοπροστασία και απλά είχε απειλήσει τους ακατανόμαστους τώρα θα ήταν ήδη προφυλακισμένος με επιβαρυντικές διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου και θα πέθαινε στη φυλακή άρρωστος και ξεχασμένος. Εδώ όμως με αποδείξεις και κάμερα διαφώνησαν για την προφυλάκιση. Ποιός διαφώνησε; Τι άλλο έπρεπε να γίνει; Λίγη τσίπα δεν έχει μείνει; Αλλού και αλλού η γκαβή με την παλάτζα ρίχνει 13 χρόνια σε ανθρώπους δεν έχουν κάνει το παραμικρό και εδώ στο τέλος θα δώσουν και παράσημο στους ακατανόμαστους.

    1. Και θα του είχαν λεηλατήσει και το μαγαζί καμιά εκατοστή γύφτοι. Αυτό βέβαια, μάλλον θα το πάθει και τώρα που έκανε μήνυση…

  28. Ηλιας Κασιδιαρης πρωθυπουργος,αν θελετε να κοπουν αυτα κατευθειαν.
    Τιποτε αλλο δεν υπαρχει.
    Αλλιως καθειστε με τους Μαφιοζους στην εξουσια,να σας γαμ το καθε παρασιτο.
    Αξιοι της τυχης σας σ’αυτο το μπουρδελο.

    1. Ολόσωστος αλλά αυτός ο λαός είναι ραγιάς. Για αυτό κατά καιρούς ξεπετάγονταν ένας Θοδωρής ή Γιάννης ή Γιώργης απ’το στράτευμα και ισιωναν τα πράγματα. Ο ραγιάς ψηφίζει τους βιαστές του δεν υπάρχει σωτηρία. Ερπύστριες και κλαρίνο όλοι, να δούμε τι μαγκιά του καθενός που βρίσκει και τα κάνει. Αλλιώς ξέρει τι δρόμο θα πάρει και τι θα τον περιμένει.

  29. ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΠΟΥΝΙ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗ.

    1. Ο/Η Μηζοτάκουλας και Kasselεβραιάκης είναι από τα Χανιά. Τυχαίο;;;;; λέει:

      Ποιος μλκς θα πλενόταν με τέτοιο σαπούνι;;;; Να μαυρίσει αντί να πλυθεί.

  30. Τι ψηφίζει ο τύπος είπαμε; Αν ψηφίζει Νέα Δημοκρατία ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ, γυφτολαγνα μορφώματα, καλά να πάθει… Να του βάλουν φωτιά το βενζινάδικο την επομένη του ηλίθιου…χαχα .. βλακας

  31. Ανάθεμα στα γαλάζια σκουπίδια που ψηφίζουν την γαλάζια Καμόρα!

  32. Η ο εισαγγελέας η ο ανακριτής είναι γύφτο λοβερ !
    Άκουσον άκουσον διαφώνησαν για το αν θα τους χώσουν μέσα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΊΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΠΌΔΕΙΞΗ

  33. ΙΩΆΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΆΣ.
    .
    ΘΕΌΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ
    .
    ΗΛΊΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
    .

  34. Έλα κουλάρα, για επιβράβευση δώστε τους και επείδομα… κωλό ελλαδιστάν.. ντρεπόμαστε να λεγόμαστε έλληνες στην κωλοχώρα

    1. που να δεις τι γινεται εδω στο γερμανιστάν γραικυλε….
      δεν ειναι θεμα μιας χωρρας ειναι πανευρωπαικο προβλημα η αντικατασταση πληθυσμων

      1. Όταν οι λαοί ξυπνάνε και το σύστημα κινδυνεύει με κατάρευση έχουν έτοιμους πεινασμένους αμόρφωτους φτωχοποιημενους σε άλλες χώρες και κάνουν ανταλλαγή πληθυσμών για να επιβιώσει το σύστημα τους.

      2. Πουστρολαλάκης είσαι όνομα και πράγμα!!
        Εσύ γερμανιστάν την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια, εμείς όμως εδώ στο ελλαδιστάν δουλεύουμε και πληρώνουμε σαν τους μαλάκες φόρους και τα κωλοεπιδόματα των γύφτων

  35. ΓΥΦΤΟΙ
    ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ
    α. ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ
    β. ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΤΡΥΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
    γ. ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ

  36. Γαμω τους γύφτους, γαμω και τους αλλοδαπούς σας, γαμω και τις κυβερνήσεις, που ψηφίζουν τα πρόβατα. Και ο Κασιδιάρης ακόμα φυλακή, για κάτι που έκανε άλλος…

Comments are closed.