ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΓΑΤΑ Ή ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!! “ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ” η συμπεριφορά του τροχονόμου που έδιωχνε αυτόπτη μάρτυρα

Κοινοποίηση:
nekros

Κατέθεσε ο διανομέας που ήταν μάρτυρας στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε την Παρασκευή έξω από τη Βουλή με το επιχειρησιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Αυτό όμως που πραγματικά εξοργίζει και δείχνει ότι θα γίνει μία ακόμα ΕΔΕ για τα μάτια του κόσμου είναι η αναφορά του Χρονόπουλου στη συμπεριφορά του τροχονόμου. Συγκεκριμένα, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ τη συμπεριφορά του τροχονόμου, ο οποίος είχε φραστικό επεισόδιο με τον διανομέα έξω από τη Βουλή. Λες και σκοτώθηκε καμιά γάτα και όχι ένα 23χρονο παλικάρι επειδή ένας την είδε “ιππότης της ασφάλτου”.

«Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου. Όμως, υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην Αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες», είπε ο κ. Χρονόπουλος.

«Θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και γι’ αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα», υπογράμμισε ακόμη.  Όσον αφορά το ζήτημα της καταγραφής του τραγικού συμβάντος από κάμερες ασφαλείας, ο εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ. επιβεβαίωσε ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό λόγω του σημείου και ότι έγινε αιμοληψία στον αστυνομικό που οδηγούσε και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Σχετικά με το θέμα της σύλληψης του εμπλεκόμενου οδηγού του υπηρεσιακού οχήματος συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη που έπεσε πάνω στον 23χρονο Ιάσονα, ο κ. Χρονόπουλος διευκρινίζει ότι αυτή δεν πραγματοποιήθηκε διότι κατά την πάγια προβλεπόμενη διαδικασία της Τροχαίας, όταν δεν είναι θανατηφόρο το τροχαίο και ανεξαρτήτως ιδιότητας του οδηγού, αν δηλαδή πρόκειται για αστυνομικό ή πολίτη, αν επιπλέον δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα αλκοτέστ, εφόσον ο εμπλεκόμενος οδηγός παραμένει στο σημείο και δεν θεωρείται ύποπτος φυγής, αυτός δεν συλλαμβάνεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. δηλαδή
    1. του έκαναν αλκοτεστ???? και
    2. χωρίς να έχουν τα αποτελεσματα των εξετάσεων αίματος
    3. και με τέτοια ανευθυνότητα και προκλητικότητα, τους “έπεισε” κατά τα άλλα, οτι δεν θα τη κοπανήσει
    4. και διατηρούν οπωσδήποτε το ….απόρρητο της ταυτότητάς του, γιατί σύμφωνα και με τον νόμο, πρέπει να προστατεύουν τα μέλη της συμμορίας τους – την παρτούλα τους.
    Οι άαααλλοι να συλλαμβάνονται και να σκωτώνονται μόνο: ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ! ! ΟΟΟΟΟΧΙΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ!!!!!

    ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΔΟΥΛΑΚΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤEEEEEEΕΣ ?????????

  2. σοβαρα ρε μαλακα κολομπατσε? δεν ειναι θανατηφορο ? τι ειναι ρε ηλιθιε?

Comments are closed.