01/07/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΛΕΩΦOΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΚΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ 17ΧΡΟΝΗΣ – «ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ»

Κοινοποίηση:
atyxima-2-1

Επί τέσσερα ολόκληρα λεπτά, αυτοκίνητα περνούσαν δίπλα από την αιμόφυρτη ανήλικη και κανείς δεν σταματούσε να την βοηθήσει – Η θέση της μητέρας της Έμμας που πέθανε σε αντίστοιχο τροχαίο το 2022.

Σοκαριστικές είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παράσυρση της 17χρονης στην Λεωφόρο Αθηνών, την οποία χτύπησε και στην συνέχεια εγκατέλειψε ασυνείδητος οδηγός, τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/06).

Το 17χρονο κορίτσι έμεινε να κείτεται αιμόφυρτο στην άσφαλτο, μετά την σφοδρή παράσυρση από αυτοκίνητο και οχήματα να περνούν από δίπλα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος χρίζει άμεσης βοήθειας. Δεν είναι ένα και δύο. Αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και φορτηγά προσπερνούν την άτυχη 17χρονη.

Στο σημείο που βρίσκεται στο οδόστρωμα η 17χρονη τα οχήματα διέρχονται το ένα μετά το άλλο με χαμηλή ταχύτητα σε δύο λωρίδες όμως και πάλι κανείς δεν σταματά.

Με κάθε δευτερόλεπτο να είναι κρίσιμο για την υγεία και συνεπακόλουθα για τη ζωή της, περνούν τέσσερα ολόκληρα λεπτά έως ότου περαστικοί βγουν στο δρόμο για να ανακόψουν την κυκλοφορία και ακολούθως ένα όχημα να σταματήσει κοντά, για να μην περάσει κι άλλος οδηγός και τη χτυπήσει.

«Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω;»

Η υπόθεση της 17χρονης ξύπνησε μνήμες της υπόθεσης της Εμμάς, όπου το 2022 στην Θεσσαλονίκη παρασύρθηκε από οδηγό κι εγκαταλείφθηκε στο οδόστρωμα χάνοντας άδικα την ζωή της.

Η Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της Έμμας, μίλησε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» του MEGA για την υπόθεση παράσυρσης της 17χρονης στην Λεωφόρο Αθηνών.

«Όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, απλώς εγώ συνδέομαι λίγο παραπάνω λόγω του ότι το έζησα. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να μην δω το βίντεο, όπως δεν έχω δει τις φωτογραφίες από το δικό μας τροχαίο. Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω; Δεν ξέρω. Είναι τραγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο κάτω στο δρόμο και απλά να τον προσπερνάς. Αν ακούει ένας εισαγγελέας θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που προσπέρασαν το κορίτσι να κατηγορηθούν για εγκατάλειψη τροχαίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ολοι σας έχετε αγνοία νομού
    λυπαμε για την κοπέλα θα μπορούσε να είναι το δικο μου παιδί
    εάν την βοηθούσατε όμως με συνέπεια να πάθει κατι από σας θα τρώγατε μυνηση από την μανα που θα πηγένε συννεφο
    αυτοί την ελλαδα θελαμε αυτοί θα έχουμε…
    και μη ξεχασθώ στις επόμενες εκλογες να του ψηφήσω

  2. 2022 Θεσσαλονίκη – 2024 Αθήνα
    Περάσαμε τον πάτο του βαρελιού και πλέον είμαστε μέσα σε βόθρο ως κοινωνία.

  3. Μετά από αυτό μπορουμε σαν κοινωνία να κάνουμε ακόμα μια εκδήλωση υπερηφάνειας στο Σύνταγμα η στην Θεσσαλονίκη με πολύχρωμα ουράνια τόξα ,,Καβάλα ο ένας πάνω στον άλλο,,για να υπερηφανευτούμε για την κορύφωση και το μεγαλείο του ανθρώπινου πολιτισμού.στην παιδία την θρησκεία στην οικογένεια στα ήθη και στα έθιμα ,και τις αρετές που μάθαμε από τους γονείς μας.

  4. Δυστυχώς δεν υπάρχει παιδεία σε πολλούς οδηγούς, δείτε πόσα τροχαία γίνονται τον χρόνο πόσοι άνθρωποι χάνονται ή μένουν μόνιμα ανάπηροι. Κάποιος παίρνει ένα αυτοκίνητο και νομίζει πως είναι θεός, δεν τον ενδιαφέρει τίποτα, ούτε πεζοί, ούτε αλλά οχηματα, ούτε τα μηχανάκια. Το φαινόμενο της αδιαφορίας σε τραυματία στην μέση του δρόμου δεν είναι τωρινό.

  5. Σταματούν να βοηθήσουν όσοι έχουν φιλότιμο και συναισθήματα δύο ελληνικές κατ εξοχήν αρετές όπως και όλες οι ελληνικές λέξεις που τελειώνουν σε-σύνη όπως καλοσύνη ελεημοσύνη εμπιστοσύνη νοικοκυροσύνη κ α που κατάφεραν να εξαφανίσουν οι γνωστοί κύριοι ΕΝΦΙΑ ,,,,, και από ότι φαίνεται ο πολυπληθισμιακος λαός της Ελλάδας έτσι που αποτελείτε πλέων από βαρβάρους έχει μπει στην τελική ευθεία για την παρακμή . τελικά σε ένα τόσο κεντρικό δρόμο περνάει ένας φιλότιμος Έλληνας κάθε 10 λεπτά και βάρβαροι κάθε δευτερόλεπτο εάν δεν την είχε κτυπηση αυτός που έφυγε θα την είχε κτυπηση και παρατήσει κάποιος άλλος.η κοινωνία στην πλήρη αποτυχία της με το πιο τραγικό τρόπο.

  6. Τι περιμένατε ρε πρόβατα από Ιουδαίο Χριστιανούς προσκυνημένους των Εβραίων να δίνανε βοήθεια στην κοπέλα;Με την πτώση της Αρxαίας Ελλάδας έσβησε το γένος κορόιδα.

    1. παγανιστικο παραληρημα?….. πας καλα ρε απολλωνιστη ???? παλι σε παρατησε κανας γκομενος……?

    2. Ενώ οι δωδεκαθεϊστές και οι παγανιστές πιστοί του καυλιάρη Δία και του αγκυλομύτη Κρόνου,λιώνουν από αλτρουισμό και κάνουν τα πάντα για τον συνάνθρωπο.Ντάξ,πάρε τα χαπάκια σου

  7. Νεοέλληνες. Η μεγαλύτερη κ@λορατσα του κόσμου.
    Εύχομαι η τιμωρία του Θεού να είναι μεγαλύτερη από τα Σόδομα και Γόμορρα.

  8. Με τους νομους Τσιμπλα – Παρασκευοπουλου, οι θυτες πανε σπιτια τους και ολοι οι υπολοιποι μπλεκουν. Ευτυχως με Φλωριδη, ολα επανερχονται στην κανονικοτητα.

  9. Η Ελλάδα μετά τους Τζέφρι Παπανδρέου, Αλέξη Τσίπρα και τώρα με Μητσοτάκη, κατάντησε ένα διαλυμένο μπορντέλο. Μια χώρα ανοιχτή δομή φιλοξενίας για Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Και το σύστημα εξουσίας, ποντάρει τώρα στην αδερφή με την περούκα. Τον άφαντο και ανίκανο Δήμαρχο της Αθήνας.

  10. Θελει προσοχη και ειδικα βραδυ ξερετε οτι κυκλοφορουνε μεθυσμενοι και σε μια ερευνα που εγινε εδειξε οτι το καλοκαρι ειμαστε πιο νευρικοι παντου.
    Τρεχουνε σαν τρελοι τα βραδια…

  11. Αν ήταν σκυλί ή γατί, είμαι σίγουρος, ότι κάποιος από αυτούς που προσπέρασε θα είχε σταματήσει.
    Δυστυχώς, είναι πάρα πολλοί πλέον οι ψυχασθενείς στην εποχή μας…

  12. Ποιος εισαγγελεας να επεμβει?
    Δεν ηταν γατα η σκυλος,απλα ενας ανθρωπος ηταν
    (δυστυχως εκει καταληξαμε)

  13. Σταματήστε ρε καραγκιόζηδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες! Γαμω τα μυαλά σας μεσα!
    Γινετε ανθρωποι ρε ζωά

    1. Εσυ που το ξερεις; εισαι σχετικος με το νομο η τιποτα ξερολας;
      Μαθατε ολοι να αναπαραγετε μ@λακιες σε αυτη τη χαβουζα που ζουμε.

  14. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η κ@λαρα τους, ψηφοφόροι του τέως 41% και νυν 28%…
    Για αυτό και η Ελλάδα είναι πλέον τελειωμένη ως χώρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να θυσιάσει κάνεις τη ζωή του για αυτό το κ@λοχανιο.

Leave a Response