ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ! Η ΝΔ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
νδ

Ένα μήνυμα που δείχνει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται το κόμμα απέστειλε η Νέα Δημοκρατία σε μέλη της, ώστε να πάνε στην πολυδιαφημισμένη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, με ένα μήνυμα -που μόνο ως απέλπιδα προσπάθεια για να… βγουν τα κουκιά μπορεί να λογίζεται- προς τα μέλη της την Τετάρτη καλεί… εσπευσμένα να δηλώσουν συμμετοχή και να μεταβούν εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη.

 Παρότι πρόκειται για μία ομιλία που έχει διαφημιστεί εδώ και εβδομάδες από τη ΝΔ, ως και την τελευταία στιγμή ψάχνουν να βρουν στήριγμα σε μέλη ανά την Ελλάδα, βάζοντας μάλιστα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν αυθημερόν. Ακόμα και από την Αθήνα.

Όλα αυτά στον απόηχο της αναβολής της προγραμματισμένης για σήμερα, Τετάρτη, ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία μετατέθηκε για την Πέμπτη για να αποφύγει να βρεθεί την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η συναυλία που διοργανώνεται από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών. Όλα αυτά στην πόλη που θα είναι υποψήφιος ο Μητσοτάκης, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα που έλαβαν τα μέλη της Νέα Δημοκρατίας από την Αθήνα με τον χαρακτήρα του επείγοντος είναι το εξής, όπου χαρακτηριστικά είναι τα εικονίδια με το… διακριτικό κόκκινο «sos»:

«Καλημέρα σε όλες και όλους. SOS Το κόμμα εκπέμπει SOS. Ποιοι από εσάς επιθυμείτε να φύγετε αύριο περίπου 12:00 με λεωφορείο που βάζει το κόμμα και να πάτε στην ομιλία του προέδρου μας στη Θεσσαλονίκη και να γυρίσετε το βράδυ με λεωφορείο. Ρωτήστε επίσης και φίλους και γνωστούς ποιος θέλει. Είναι πολύ επείγον και σημαντικό να γνωρίζω ονόματα μέχρι το μεσημέρι στις 2 η ώρα. Παρακαλώ πολύ κάντε κινητοποίηση!!! Ενημερώστε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ!!!». 

Δείτε το μήνυμα: 

Ένα μήνυμα που έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις σκηνές… φαρ ουέστ που είδαμε σε ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, εκεί που υπήρχαν μαγνητικές πύλες εισόδου προκειμένου να μην επιτραπεί η είσοδος σε οπλοφόρους για στοιχειώδεις λόγους ασφαλείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ο πανικος της ΝΔ ειναι δεδομενος. Ο Μητσοτακης ηταν να μιλησει την προηγουμενη ημερα και το ανεβαλαν, επειδη υπηρχε η Συναυλια για τα Θυματα στα Τεμπη.
    Που να τολμησει να μιλησει εκει, την ιδια ημερα?

  2. Ειστε η μαγαλυτερη εγκληματικη οργανωση που εβγαλε ποτε η Ελλαδα !!!! εχετε κατακλεψει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!! Τωρα ηρθε το τελος σας κηφινες !!!!!

  3. Ποσο βλακας παιζει να ειναι καποιος να κατεβει υποψηφιος στη Θεσσαλονικη που τον εχουνε για τον π@υτσο εκει πανω ειδικα οι Παοκτσηδες…..Ας μην μιλησουμε για τα Τεμπη.

  4. τα αρχιδια μας θα παρεις προδοταριο στην Μακεδονια οπως και το αλλο ξεπουληταρι….το τελος σας θα ξεκινησει απο τη θεσσαλονικη…και μην διανοηθειτε να παρκαρετε με αθηναικες πινακιδες περιξ του παλαι ντε σπορ…καλοκαιρινα θα τα κανουμε….

  5. Ρε τους μλκες τους νούδουλους, δε γεμίζουνε ταξί ούτε με τον ταξιτζή

  6. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
    ΥΓΕΙΑ
    ΖΩΗ
    ΦΑΕΙ
    ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑ ΜΕ ΤΗΣ ΓΑΜΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ
    ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΧΑΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

  7. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΕΝΑΣ?

    Το κομμα του χρωσταει 430 εκατομμυρια ευρω. Και συμμετεχει στις εκλογες?

    Σκοτωσαν τοσα ατομα με τον κοβιντ και τα εμβολια ….Πως κυκλοφορουν ελευθεροι?

    Δολοφονησαν 57 νεες αθωες ψυχες στα Τεμπη . Πως κυκλοφορουν ελευθεροι?

    ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ? ΕΝΑΣ

  8. Εν όψει επερχόμενης εντός ολίγων 24ωρων εκλογικής αναμετρήσεως, πρέπει να κατατεθούν και ασφαλιστικά μετρα περι ‘απαγορεύσεως εξόδου απο την χωρα στην ηγεσία της Ν.Δ και συνεργών της’.!! Ερχεται, Ερχεται η προδιαγεγραμμένη (συνάντηση με την ιστορια) ωρα Ειδικού Δικαστηρίου.!!

  9. Στις πρώτες εκλογές του 2015 ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν όσοι το 2019 τη ΝΔ. Κι όμως το ποσοστό της δεύτερης ήταν μεγαλύτερο γιατί κι η αποχή ήταν μεγαλύτερη.
    Η αποχή βολεύει το Μητσοτάκη.

  10. Ολόκληρη η ερώτηση του Χατζηνικολαου και η απάντηση του Μητσοτάκη
    Όπου σύμφωνα με τον τέως Πρωθυπουργό, το δυστύχημα των Τεμπών εργαλειοποιείται λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
    Ο ίδιος, μάλιστα, αναφερόμενος στη μήνυση των συγγενών των θυμάτων, είπε πως ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δε δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.
    Από το πρωί τα τρολ της ΝΔ σε γραμμή Σκέρτσου προσπαθούν να μας πείσουν για ακόμα μια φορά ότι είπε κάτι διαφορετικό Λουδοβίκος, όμως το απόσπασμα ειναι εδώ, αδιάψευστος μάρτυρας του κυνισμού του.
    Δε θέλει να μιλάμε για τα Τέμπη· χαλάει η καμπάνια του. Αυτό τον ένοιαζε από την αρχή. Να αποφύγει το πολιτικό κόστος.

    Ντροπή. Μόνο ντροπή.

  11. Ούτε ταξί δεν γεμίζει το ζαβό 😂
    Παρακαλανε μπας και μαζευτούν 🤣
    Κατα τα αλλά μπροστά ο ζαβοκουλης.

  12. Παρακαλούνται οι κομματάρχες αφισοκολλητές της ΝΔ να δηλώσουν συμμετοχή το πούλμαν θα είναι δωρεάν θα δώσουν και σάντουιτς και καφέ τα κορόιδα πληρώνουν.

  13. SOS….χεσμενοι μέχρι τις κάλτσες!!!!Οταν θα δείτε και το κάτω από……. 28% τότε να πείτε SοS ,χάνονται ζωές απ τα εγκεφαλικά .. και καλού κακού έξω από όλα τα κανάλια ας υπάρχουν κάνα δυο τρία ασθενοφόρα …θα χρειαστεί για τους αρουραίους που θα ναι μέσα ,τα στελέχη των ,και εμετικά φερέφωνα….δεν έχει σιχαθεί σ αυτό το βαθμό ο κόσμος την δημόσιογραφια ποτέ και πουθενά.Για τέτοια συψη,μιλάμε.Ομως κάποια στιγμή όλα τα ωραία για εσάς τελειώνουν ,και όλα τα άσχημα για κάποιους άλλους και αυτά τελειώνουν.Τιποτα δεν μένει για πάντα.Τα πάντα ρει.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ.,,,,μπααα μαλακας και ο Ηράκλειτος Ε;

  14. «Ντρέπομαι για όσα λέει ο κ.Μητσοτάκης. Για εμάς δεν υπάρχει ούτε περίοδος εκλογών ούτε Πάσχα».
    Η σπασμένη φωνή της χαροκαμένης μάνας Μαρίας Καρυστιανού που έχασε το κορίτσι της στα Τέμπη συγκλονίζει.
    Η θυσία των παιδιών δεν θα πάει χαμένη είχε δηλώσει το κάθαρμα.
    Η χυδαιότητα Μητσοτάκη ξεπέρασε κάθε όριο.

  15. Το αισχρο στοιχειο στην ολη ιστορια ειναι οτι 2ποδα που μιλανε ελληνικα στηριζουν αυτο το κομμα και «ηγετη» με περικεφαλαια βλ@κ@……. “”ολα τα ωραια καποτε πρεπει να τελειωσουν””

    1. Οι νεοδημοκράτες δεν έχουν ιδεολογία Μαρία μου.
      Η μόνη ιδεολογία που έχουν είναι το ρουσφέτι και ο διορισμός.
      Εξαγορασμένοι ελληνόφωνοι και γενίτσαροι.
      Η ΝΔ δεν ήταν ποτέ ένα ευρωπαϊκό δεξιό και πατριωτικό κόμμα.
      Κοτζαμπάσηδες και πατριδοκάπηλοι ήταν πάντα και είχαν πάντα συμμάχους τους εγχώριους γόπες της κλεπτοκρατικής οικονομικής ελίτ και τους έξω που τους λαδώνουν βλέπε Siemens Novartis εξοπλιστικά για να πέρνουν δουλειές.
      Από το 1821 μέχρι το 2000 η Ελλάδα δανείστηκε 180 δις ευρώ και μόνο την περίοδο Καραμανλή δανείστηκε 120 δις έτσι φτάσαμε στη χρεοκοπία και τα μνημόνια.
      Αυτά για το χρέος είναι με βάση επίσημα στοιχεία και δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου.
      Στην Ελλάδα υπάρχει μια τερατώδη προπαγάνδα από αυτούς που την λεηλάτησαν και την λεηλατούν και τρομερά συμφέροντα.
      Ο νεοέλληνας δυστυχώς έχει πέσει θύμα της αμορφωσιάς του και της τρομακτικής προπαγάνδας.
      Η ΝΔ δεν θα έπρεπε να υπάρχει ως πολιτικός χώρος μετά τα ίσα έχει κάνει αλλά ούτε και οι Έλληνες θα έπρεπε να τους δώσουν συχγωροχάρτι μετά τα όσα εγκλήματα έχουν κάνει.
      Η Ελλάδα με μια σωστή διαχείριση θα ήταν παράδεισος.
      Η ΝΔ ήταν είναι και θα είναι το κόμμα των κοτζαμπάσηδων και των δοσίλογων διαχρονικά.

  16. Ηχηρή απάντηση-ράπισμα στο ρεσιτάλ αθλιότητας του Μητσοτάκη, που είπε για «εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών», αλλά και στον Άκη Σκέρτσο που μίλησε για «πολιτική τυμβωρυχία» έδωσε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας:
    «Λένε τα όσα αδιανόητα λένε και μετά τα κάνουν και χειρότερα.
    Δεν εννοούσε λέει τους συγγενείς των θυμάτων ο κ . Μητσοτάκης αλλά απευθυνόταν στην απεργία των μηχανοδηγών, όταν έλεγε ότι εργαλειοποιείται η τραγωδία των Τεμπών (έγκλημα είναι, όχι τραγωδία).
    Ας πούμε τα εξής στον κυβερνητικό εκπρόσωπο:
    1. Οι μηχανοδηγοί προκήρυξαν απεργία για τις 30 Μαΐου , όχι μέσα στις εκλογές, ούτε λίγες μέρες πριν , αλλά 9 μέρες μετά, παρότι ο ΟΣΕ είχε δώσει γραπτές διαβεβαιώσεις για τις 14/5/23 και δεν τις τήρησε!
    Δεν προκηρύξαμε απεργία μέσα, πριν ή κοντά στις εκλογές, ΓΙΑΤΙ ξέραμε καλά τι θα έλεγαν όσοι μας κατηγορούσαν ως συντεχνία όταν στέλναμε τα εξώδικα για την ασφαλεια της κυκλοφορίας.
    Εδώ δεν δέχτηκαν να συναντήσουν την Ευρωπαϊκή μας Ομοσπονδία που ήρθε στην Αθήνα αισθανόμενη την ανάγκη να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους για τον σιδηρόδρομο.
    2. Κύριε Σκέρτσο , οι σιδηροδρομικοί θρηνούν 11 συναδέλφους. Μάλλον αυτό το ξεχάσατε στην δήλωση σας.
    Και αυτοί έχουν οικογένειες και εμείς που από τύχη δεν είμαστε στην θέση τους , νοιώθουμε ΟΡΓΗ γιατί όχι μόνο δεν μας ακούγατε αλλά μας χλευάζατε 4 χρόνια ως πολιτική ηγεσία.
    Να μην εμπλέκετε λοιπόν τους εργαζόμενους στις δηλώσεις σας και προπάντων ενημερωθείτε για το πότε είναι προγραμματισμένη η απεργία μας και με ποια αιτήματα.
    Αλήθεια, συμφωνεί η Κυβέρνηση στην αύξηση των ταχυτήτων στα 140 χιλιόμετρα σε μη τηλεδιοικούμενα τμήματα του δικτύου;
    Στα οποία όπως είπε και ο κ. Μητσοτάκης γίνονται έργα και μπορεί να έχουμε μονές γραμμές;
    Μια άστοχη δήλωση διορθώνεται με μια συγνώμη.
    Όχι με επίθεση σε αυτούς που θρηνούν επίσης νεκρούς και προσπαθούν να επαναλειτουργήσει ο σιδηρόδρομος με ασφάλεια.
    Αρκετά!»

  17. Ας πει κάποιος στον Γκεμπελίσκο Άκη Σκέρτσο ο οποίος δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εννοούσε τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στο έγκλημα στα Τέμπη όταν μίλησε για εργαλειοποίηση και αδικαιολόγητες συμπεριφορές, πως λέει ψέματα, είναι ψεύτης.
    Ιδού η άθλια δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:
    “Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πιστεύω ότι και ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές”.
    Έλεος πια με τους άθλιους της πολιτικής συμμορίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  18. Να δούμε πόσοι είναι αριθμητικά οι μαλάκες Θεσσαλονικείς που θα πάνε

  19. Το κόμμα που χρωστάει 400.000.000 ευρώ στις τράπεζες- δανεικά κι αγύριστα- ναυλώνει λεωφορεία για να πάει τους Αθηναίους στην Θεσσαλονίκη, να κάνουν “μπούγιο” στην ομιλία του Μητσοτάκη.

  20. Καπραβέλος: «Ο διευθυντής ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να βλέπει άλλο ανθρώπους να φεύγουν άδικα λόγω της υποστελέχωσης της ΜΕΘ».
    Το διανοείστε τι έχει κάνει ο Πλεύρης με εντολή Μητσοτάκη;

  21. Αυτό μου θυμίζει μια ταινία με πρωταγωνιστη τον αειμνηστο Κώστα Τσακωνα.

  22. Με 430 εκατ ευρώ χρέη η ΝΔ βάζει λεωφορεία δωρεάν το κόμμα που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά.

    1. Εντάξει μωρέ χρωστάνε οι άνθρωποι, δεν σημαίνει πως θα πιστολιασουν τους πιστωτές τους.
      Τι ειναι 430 εκ; κάτι από την περιουσία του κράτους θα τους δώσουν, κάμια επιχορήγηση θα τα μπαλωσουν στο τέλος.

Comments are closed.