Λάδι στη φωτιά της Ιερουσαλήμ ρίχνει Αγιοταφίτης: «Η Παλαιστίνη δεν θα παραδοθεί. H Κατοχή θα εξαφανιστεί!» Σε γραμμή αντίθετη από το ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών ο κληρικός που κατασυκοφάντησε τον νόμιμο Πατριάρχη της Σιωνίτιδας Εκκλησίας κυρό Ειρηναίο

Κοινοποίηση:
σ1

Ο Αγιοταφίτης Θεοδόσιος-Atallah Hanna που ανήκει στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων δήλωσε ότι η ειρήνη είναι καρπός της δικαιοσύνης και σε όσους μιλούν για ειρήνη, λέμε ότι η λέξη ειρήνη δεν είναι σύνθημα και αυτή η ειρήνη δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς δικαιοσύνη, και με αυτό εννοώ τον τερματισμό της κατοχής και την εκπλήρωση των επιθυμιών και των προσδοκιών του παλαιστινιακού μας λαού.

Δείτε περισσότερα εδώ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Οι Εβραιοι συμπεριφέρονται στους Παλαιστινίους χειρότερα από ότι τους συμπεριφέρθηκαν οι Γερμανοί στο β παγκόσμιο πόλεμο. Ντροπή τους. Ζήτω ο παλαιστινιακός λαός που μάχεται παλληκαρίσια.

  2. Έλα εμφανίστηκε το εβραιοπαπαδαριο με τα λεφτά των πιστών στις τσέπες.Ρε άντε μου στο διάολο όλοι σας βρωμιάρηδες έχετε αφήσει τους Έλληνες στο έλεος του κάθε γαμιολη και βγαίνετε να πείτε ότι μλκια θέλει ο καθένας όποτε σας συμφέρει.

  3. Εύγε στο αίμα μας και στον Έλληνα Επίσκοπο που είπε τα αυτονόητα για τα εβραιοσπέρματα

    1. Παλαιστίνιος είναι ρε στραβάδι. Αταλλάχ Χαννά λέγεται ο άνθρωπος.

  4. ΖΗΤΩ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!!!
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ!! ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!!!

    1. Με το λαό της Παλαιστίνης ναι, αλλά όχι με τη Χαμάς.

  5. Να παρακαλανε οι σιωνιστες καιοι Αμερικανοί να μηνμπει στο κόλπο και η ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ του Λιβάνου….

  6. O Θεοδόσιος-Αττάλα είναι Χριστιανός Παλαιστίνιος και έχει σπουδάσει Θεολογία στη Θεσσαλονίκη. Είναι πατριώτης και δεν ρίχνει κανένα λάδι στη φωτιά!!! Απλά υπερασπιζεται την πατρίδα του και τον λαό της Παλαιστίνης!!! Μακάρι και εμείς να είχαμε τέτοιους στην Ελλαδική εκκλησία που είναι 9 στους 10 προσκυνημένοι στην ΝΔ του κούλη…ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ

    1. ‘Αν είχαμε εναν πατερ Θεοδόσιο κι εμείς εδώ στην Ελλάδα θάχε φύγει η μούργα της κούλας

Comments are closed.