Λάκης Γαβαλάς για Αχιλλέα Μπέο: «Θέλει να δείξει πόσο στρέιτ είναι και γίνεται κατίνα»

Κοινοποίηση:
lakis-gavalas

Οι κάμερες συνάντησαν τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος δεν δίστασε να τα «χώσει» στον Αχιλλέα Μπέο όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως ο Αχιλλέας Μπέος «είναι δήμαρχος του Βόλου, να μαντρώσει τον Βόλο του! Δεν είναι άρχοντας της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Λάκη βλέπω ότι φοράς ποδιτσα.Ποτε έγινες μασόνος?

  2. Αν και είσαι της ίδιας συνωμοταξιας κράτα το επίπεδο σου και μην πέφτεις σε αυτό των κακιστρων Καπουτζίδη και Φωτουλας.

  3. Εδώ γαμιεται το συμπαν και το Μακελειο ασχολειται με τους ΛΟΑΤΚΙ και τη Χαμας

  4. Φιλτατε Λακη ο Μπεος απλα ειναι…. λομπος γι αυτο τον σχολιαζεις! Ειναι μανα στο…χωσιμο!

  5. Ο Μπέος δεν θέλει να δείξει πόσο στρέιτ είναι, απλά εσείς οι λοάτκι μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με την προπαγάνδα. Είσαστε το 5% στον πληθυσμό (και αν είσαστε το 5% και δεν είστε ακόμα πιο κάτω) και κάνετε τόση φασαρία που αν έρθει ένας ξένος θα νομίζει ότι οι λοάτκι είναι το 90% του πληθυσμού. Μείνετε στο περιθώριο γιατί περιθώριο είσαστε και μην μας τα πρήζετε. Βαρεθήκαμε πια την τόση προβολή που σας γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ όπου και να ρίξεις το βλέμμα σου ίντερνετ τηλεόραση ραδιόφωνο όλο για τους λοάτκι μιλάνε και όλο τους λοάτκι προβάλλουν.

Comments are closed.