Λάκισε ο… καροτάκιας! Σακελλαρίδης: “Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ”

Κοινοποίηση:
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

Τέλος στα σενάρια περί υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κούρσα διαδοχής στο κόμμα μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα θέσω υποψηφιότητα» ανέφερε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στον Realfm 97,8.

Ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση για την επιστροφή του στα κοινά είπε: «Το αφήνω ανοιχτό, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις. Δεν το αποκλείω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ελα λιζα θα κανουμε μπανανα..που το βρηκες αυτο το νούμερο;

  2. Ο Σακελλαρίδης και η Τζίμα για άλλες 100 ζωές θα έχουν επίπεδο διαβίωσης ολιγαρχη.
    Η κυρία δουλεύει απλά για ξεκαρφωμα όπως και ο άλλος σε κάτι Διεθνείς Αμνηστιες.
    Όλα τα άλλα που γράφονται είναι της πλάκας .

  3. Μιαμ μιαμ, θα φάει το καροτσάκι του και το βράδυ θα πάει να ψωνίσει λάθρο επιβήτορες για αυτόν και την γυναίκα του. Το καρότο το τρώει από την κάτω μεριά. Αριστερή πανούκλα…..

  4. Μια μικρή παρατήρηση. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Π@@@@ ΞΕΚ@@@@ΔΕΣ ΚΑΡΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ!

  5. Φάγανε οι προδότες αγγουράκια Μακεδονίας για την προδοσία των Πρεσπών! Έρχεται μετά η σειρά του Μητσοτάκη που θα τους βάλει στην εοκ και θα ξεφτιλιστεί σαν τον Τσίπρα. Και μετά έρχεται ο Ηλίας ότι και να κάνουν.

  6. μπραβο στεφανε τον ξεφτιλισες τον καροτόπουστρα
    βρες το βιντεο του ζουγκλα και παιξε το….

  7. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΡΟΤΑΚΙΑ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ? ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ?

    1. Εκτός που έβαζε τα καρότα, τον έπαιξε και μέσα σε ένα ποτήρι ουίσκι, και μετά το ήπιε. Άξιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ…

    2. Σύμφωνα με την νέα τάξη πραγμάτων, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να βάζει ότι θέλει στον κώλο του! Παλιά ήταν αναφαίρετο δικαίωμα η μόρφωση, τώρα είναι να βάζει στον κώλο του και να θεωρείται προοδευτικό! Πολύ πλάκα τα κόμματα που δεν θέλουν το φυσιολογικό επειδή δεν είναι αυτοί φυσιολογικοί!

  8. Αχ καλέ γιατί το Χρυσούλι μου δεν θα κατέβει για πρόεδρος;

  9. Ωιμε συμφορα που βρηκε τον ξυριζα! Προδωσε τη παραταξη που τον ανεδειξε!
    Ουστ γιαλαντζι αριστεροι!

  10. Η Ράνια Τζίνα η γυναίκα του αριστερού Σακελλαρίδη δουλεύει στο Μέγκα του εφοπλιστή Μαρινάκη! Και ασχολείται με τον Ηλία!

  11. Τέτοια τρωκτικά σαν τον Γαβριήλ Σακεραλόπουλο , ( μην παίρνετε θάρρος σε αυτό το νούμερο έδωσαν το χρήσμα σε αυτό το συγκεγκριμένο πόστο) να καλύψουν τα χιλίαδες τρωκτικά που ροκανίσαν τη σάρκα μας)). Τέτοια τρωκτικά λοιπόν , από όλες τις κυρίαρχες παρατάξεις , ΝΔ , Πασόκ, Ενωση Κέντρου , ΚΚΕ , ΚΚΕ εσωτερικού, Σύριζα , Συνασπισμός , Δημαρ, Κιναλ, Λαος. Τέτοια τρωκτικά που προέρχονται από τις παρακάτω περιοχές Κρήτη , Αχαία, Μάνη, Καλαμάτα , Σέρρες, Αθήνα, Κεφαλονιά, Αιτωλοακαρνανία, Θεσσαλονίκη, Λέσβο, Σάμο, Κυκλάδες , Τρίκαλα, Ιωάναννινα και άλλες περιοχές που ίσως ξεχνώ. Με πρώτες Κρήτη , Πελοπόνησσο. Τέτοια τρωκτικά έφαγαν τις σάρκες μας. Συνεχίζουν , τις τρώνε.

  12. Έξυπνος ο κύριος Σακελαρόπουλος , δεν είναι χαζός. Τον τοποθέτησε η Δεξιά κυβέρνηση σε αυτή την αρχή που είναι αρχηγός. Τι εποπτεύει με ποιανού την απόφαση; Ποία εργασία κάνει; Θα την βγάλει μπε”ι”κα. Αλοίμονο στον Ελληνικό λαό , που τον ενδιαφέρουν τέτοιες προσωπικότητες , μουτσούνες , σαν αυτού του αχρείου. Τι ασχολούμαστε; Ξυπνήστε Έλληνες. Οι μουτσούνες αυτές σαν αυτού του αχρείου ατόμου πρέπει να μην παίζουν κανένα ρόλο εις το διηνεκές.

Comments are closed.