Λάρισα: Νοσταλγοί της Χούντας έστησαν τρικούβερτο γλέντι στο Σταυροβούνι με φωτογραφίες του Παπαδόπουλου

Κοινοποίηση:
larisa-papado

Με χορούς, κλαρίνα, εικόνες του Παπαδόπουλου και σημαίες με την πουλάδα γιόρτασαν υποστηρικτές της Χούντας που είναι μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου στη Λάρισα. Σε βίντεο που δημοσίευσε το Onlarissa.gr, δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν την Κυριακή (23/5) στο όρος Μαυροβούνι και έστησαν τρικούβερτο γλέντι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πατριωτικού Συνδέσμου αναφέρει:

 «Φέτος όπως και πέρσι (με καθυστέρηση ενός μηνός εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων), πραγματοποιήθηκε στο όρος Μαυροβούνι του νομού Λαρίσης το καθιερωμένο υπαίθριο γλέντι προς τιμήν της εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με επί κεφαλής τον πρόεδρό του Αστέριο Χάμο και τα μέλη του, ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους και ευελπιστεί να διατηρήσει άσβεστο το πνεύμα της 21ης Απριλίου στις καρδιές και στις συνειδήσεις των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων! Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, ζήτω η 21η Απριλίου! Ζήτω το Έθνος, ζήτω η Ελλάς!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΕΟΥΣ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΣΑΣ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ , ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. εΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΣΤΑΛΓΟΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΡΗΣΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΤΙΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΡΕΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΤΕΝΕΚΕΔΟΣΠΙΤΑ, ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕ ΚΑΊ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ, ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο <<ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Ο ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ( καθώς έτσι μας αποκαλούσε ) ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ —ΟΛΥΜΠΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ___ΣΕ ΟΛΟΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ( και ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ καί ΕΤΕ ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ , ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ – ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1972 και 1973 ΕΙΧΕ ΚΑρΔΙΣΕΙ ΔΥΟ, ΔΥΟ ρε !!, ΟΣΚΑΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Ο.Σ.Α. καί Η ΔΡΑΧΜΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ( μετά το Γερμανικό μάρκο ) ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ , ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ . ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΊ ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗΣΑΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  2. ΕΙΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΑΝΚΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  3. Καλα κανανε.Οι αριστεροκουμμουνες παρεα με τους ελαφροδεξιουληδες καθε τρεις και λιγο εχουν επετειους και γιορτες για διαφορους κομμουνιστες-σφαγεις η για διαφορα γεγονοτα που εκαναν κομμουνιστες και καλα.

  4. Δεν έχουν και άδικο καλά κάνουν τα παιδιά γιατί όταν οι άλλοι δίναν ψωμί και ελιά η χούντα έδινε ρεύμα νερό σχολικές υποδομές και πρόσβαση σε ολόκληρη την Ελλάδα με ασφαλτόστρωτους δρόμους

  5. Ευγε στους Πατριωτες απο εναν Λαρισαιο!! Ζητω η 21η Απριλιου!!! Ρε Χιο πως περιγραφεις ετσι “νοσταλγοι της χουντας”. Αντι να πεις ” νοσταλγοι της Πατριδος, Θρησκειας, Οικογενειας”, νοσταλγοι της Ελλαδος, νοσταλγοι της Εθνικης αξιοπρεπειας, νοσταλγοι του αντικομμουνισμου, νοσταλγοι της υγειους οικονομιας κ.α, ομιλεις για χουντες και πρασινα αλογα και κοκκινα γαϊδουρια!!! ΑΣΤΟΧΟΣ!! Υγ. Παρακαλω να δημοσιευθει διοτι διαπιστωσα πως το Μακελειο εχει δυσανεξια στα καυστικα σχολια και δεν δημοσιευει τοιουτα. Δεν θα επρεπε.

  6. Η σάπια δημοκρατία κατάφερε, η μεγαλύτερη πλειοψηφία των Ελλήνων να συμπαθεί την Εθνική Επανάσταση.
    Στο πίσω μέρος του μυαλού τους, οι περισσότεροι Έλληνες αναρωτιούνται θετικά ”μήπως τελικά σήμερα, ένας Γιώργος Παπαδόπουλος είναι απαραίτητος όσο ποτέ άλλοτε” ?

    1. ναι, να παμε απ το κακο στο χειροτερο…

  7. Κριμα για την Ελλαδα ,αυτοι που την αγαπουν και προσφερουν , δυστυχως πεθαινουν στην φυακη και οι κλεφτες και τα λαμογια περνουν ζωη χαρισαμενη.

  8. Τότε που η εγκληματικότητα ήταν ανύπαρκτη , τώρα δεν κωττάμε να βγούμε απ’τα σπίτια μας.

  9. Όταν έπεσε η στρατιωτική κυβέρνηση και ήρθαν οι πολιτικάντηδες (καραμανλήδες, άσπροι, μαύροι κλπ κακό συναπάντημα) ο κόσμος έβγαινε στους δρόμους και φώναζε: ” δώστε την χούντα στο λαό! “, ήμουν μικρός τότε, αλλά το θυμάμαι σαν και τώρα. Τώρα που βλέπω αυτούς τους ανθρώπους και τους το λέω μου το παίζουν τρελοί, και όχι μόνο αρνούνται ότι λέγαν κάτι τέτοιο αλλά αντιθέτως λένε ότι εγώ τότε τα έλεγα αυτά (!!!) κι αυτοί με συμβούλευαν να μην φανατίζομαι και να μην ασχολούμαι με την πολιτική γιατί είμαι μικρός!!! Μπορεί να τα έλεγα (δεν θυμάμαι) αλλά κι αν τα έλεγα από κάπου τα άκουσα και τα έλεγα. Τώρα που το κατοχικό καθεστώς έχει διαλύσει τα πάντα και έχει καταστρέψει την χώρα, τώρα μου γίναν όλοι θαυμαστές του Παπαδόπουλου και νοσταλγοί της χούντας, όμως τότε άλλα έλεγαν…

    1. Οι περισσοτεροι απο αυτους που το ΄74 φωναζαν “δωστε τη χουντα στο λαο”,απο το 1968 μεχρι το 1973 φωναζαν στις πλατειες και στους δρομους αλλα και στις ετησιες επετειους “Πα-πα-δοπουλος”…

  10. πρέπει να βρείτε το Γιώργο Σταμάτη και να τον βάλετε να λογοδοτήσει που περνάει την αναδοχή για τους ΓΚΕΙ

    1. Βλάκα ”Κύπριε” τράβα να υποβάλεις τα σέβη σου στον παπατζή Μακάριο τον γνωσό εθνοσωτήρα. Αχαχαχαααα!

  11. Μπράβο στους πραγματικους Έλληνες. Εσείς οι υπόλοιποι δημοκρατες γρήγορα κλείστε ραντεβού για μπολιασμα.

  12. Αν αυτοί οι λιγοστοί άνθρωποι είναι νοσταλγοί της χούντας, όλοι οι υπολοιποι που ζουν την πραγματικη χούντα των λαμογιων που κυβερνάνε τι είναι???? Ρε δεν πάτε να κάνετε καμία άλλη δουλειά. Ο Παπαδόπουλος ούτε κατέστρεψε, ούτε ξεπούλησε, ούτε κατακλεψε, ούτε χρεωσε την Ελλάδα όπως τα σημερινά τσογλανακια που πάτε και ψηφιζετε. Κοροιδαααα όλα σας, ψευτοδημοκρατες της πλακας. Θα έπρεπε όμως να ζούσε σήμερα και να κυβερνούσε την Ελλάδα.

  13. Γιώργη θα λέτε και θα κλαίτε…….

Comments are closed.