Λάρισα: Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία της αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγο της, κομματόσκυλο της ΝΔ

Κοινοποίηση:
laimos-1-1-1-1-600x338

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 43χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της, στη Λάρισα.

Συγκλονίζει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 43χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της, στη Λάρισα. Ήταν τέτοια η μανία του κακοποιητικού συζύγου της, που με τα χτυπήματα τής προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένη γνάθο και κατάγματα.

Η κατάσταση της υγείας της δείχνει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο τα τραύματά της εξακολουθούν να είναι σοβαρά, στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα με ρήξη σπλήνας και νεφρού μέσα στα πλευρά, χτυπημένη στη μύτη, τη γνάθο και το πρόσωπο. Είναι πάρα πολλά τα τραύματα που φέρει. Η γυναίκα προσπαθεί να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, έχοντας τη στήριξη από ψυχολόγους του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά των δικών της προσώπων.

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ τσακίζουν και σήμερα κόκαλα

ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΟΥΛΗ @ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ. -Πως το Μαξίμου επιχείρησε να αποκρύψει τη ΝΕΑ ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ με θύμα γυναίκα αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ που τη ΣΑΚΑΤΕΨΕ ο «γαλάζιος» κτηνώδης σύζυγος. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση για τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ και τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που τρέφει στις τάξεις της. ΝΔ : Η μεγαλύτερη εγκληματική ΜΑΦΙΑ της χώρας

 

1_SK.indd

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μακάρι να γίνει σύντομα εντελώς καλά. Ολη η Ελλάδα προσεύχεται για αυτήν.
    Ελπίξω εκείνο το δειλό κτήνος σύντομα να το τακτοποιήσουν.

Comments are closed.