Λάρισα: Χειροπέδες σε 40χρονη μητέρα που χαστούκισε τη 13χρονη κόρη της

Κοινοποίηση:
astynomia-astinomia-peripoliko-1200x668-1

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, πέρασαν χειροπέδες σε μια 40χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη στη Λάρισα, έπειτα από καταγγελία της 13χρονης κόρης της ότι την χαστούκισε στο προαύλιο του Γυμνασίου όπου φοιτά.

Το περιστατικό συνέβη μόλις βγήκαν από το γραφείο της διευθύντριας, όταν η μητέρα άρπαξε από τα μαλλιά την κόρη της και την χαστούκισε.

Η 13χρονη την κατήγγειλε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα η 40χρονη γυναίκα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερη καθώς, με προτροπή της εισαγγελέως Ανηλίκων, μητέρα και κόρη συναίνεσαν στην διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης προς όφελος της οικογένειάς τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Οταν οι οικογένειες είναι διαλυμένες αυτά είναι τα αποτελέσματα. Οι μανάδες κοιτάνε την καριέρα. Τα παιδιά μεγαλώνουν μόνα χωρίς φροντίδα οι γονείς τους αγοράζουν ότι ζητήσουν για να καλύψουν την απουσία τους και στο τέλος γίνονται παραβατικά και επιθετικά . Από τη στιγμή που χάθηκε η έννοια της οικογένειας διαλύθηκαν τα πάντα και ιδού τα αποτελέσματα.

  2. Γιατί κάνουν παιδιά? Δεν βλέπουν που μας πάνε?

  3. κουρεμα με τη ψιλη & ξυλο στο σπιτι κλειδωμενη ενα μηνα να σου πω εγω το π@@τ@ν@κι αν θα τα ξαναεκανε
    μαθανε τα 13χρονα απο τα ινσταγκραμ & τα φεισμπούκια να ξεσαλονουνε.

  4. Αν δεν τη χαστουκιζε και η κορη της προεβαινει σε εκνομες ενεργειες αργοτερα, πολυς κοσμος θα ζητουσε ευθυνες απο τους γονεις της.Αντε βρες ακρη τωρα. Μωρε καλα της εκανε και λιγο θα ηταν

  5. Εάν η κόρη μου έκανε το ίδιο θα της ζητούσα ταπεινά συγνώμη και θα την διαβεβαίωνα και μάλιστα εγγράφως ότι δεν θα την ξανά αγγίξω.
    Όμως επειδή είναι παιδί μου και το αγαπώ από εκείνη την ημέρα και ύστερα δεν θα της αγόραζα κανένα καινούργιο ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ, κινητά , μονάδες για την κινητή τηλεφωνία, υπολογιστές κλπ. Απολύτως τίποτα.
    Ρούχα από συγγενείς φίλους ξανά φορεμένα.
    Δεν θα της ξανά έδινα χαρτζιλίκι ούτε ένα ευρώ.
    Θα σταματούσα να πληρώνω φροντιστήρια, ιδιαίτερα και αθλητικές δραστηριότητες.
    Και στο οικογενειακό τραπέζι το κρέας θα εμφανιζόταν κάθε 15 μέρες και αν. Όλοι όμως θα τρώγαμε το ίδιο.
    Πίτσες σουβλάκια burger και λοιπά δεν θα ξανά έμπαιναν στο σπίτι.
    Διακοπές η οικογένεια το καλοκαίρι σε παραθαλάσσιο θέρετρο? Ούτε κατά διάνοια!! Μία χαρά είναι η Λάρισα το καλοκαίρι …ζεστή ζεστή.
    Ξέρω ότι όλα τα παραπάνω Είναι πάρα πολύ δύσκολο να εφαρμοστούν αλλά θα τα έκανα για το καλό του παιδιού μου.

  6. Πείνα, έξω από το σπίτι σε άγνωστο μέρος σε κάποιο βουνό 2 νύχτες, κόψιμο χαρτζιλίκι, κινητό κλπ πλύσιμο ρούχα κομμένα, και άστο στην ταλαιπωρία.
    Θα δεις πως ισιωνουν!!!!!!

  7. Ο/Η με λουλούδια και γλυκόλογα ΔΕΝ συνετίζονται τα κ@λόπαιδα ... λέει:

    Ποιός ξέρει τί είχε κάνει το κ@λόπαιδο και η διευθύντρια είχε καλέσει την μάνα στο σχολείο …
    Μωρέ βούρδουλας που χρειάζεται να στρώσουν τα μυξιάρικα, που μάθανε και τις καταγγελίες … Αλλά, δεν φταίνε αυτά. Η ίδια η Πολιτεία φέρει βαρύτατες ευθύνες για τα νομοθετήματά της που τα αποθρασύνουν και τα κάνουν αντιδραστικά και παραβατικά …

  8. …τα κωλοπαιδα , εσεις οι ιδιοι τα φτιαξατε

    1. Μπορεί κανένας να διαφωνήσει με αυτό που λες

Comments are closed.