Λήμνος: Τουρίστες έκαναν “ξενοδοχείο” την Εκκλησιά του Αγίου Νικολάου με Αιώρες (βίντεο)

Κοινοποίηση:
toyristes

Η οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει φέρει στο προσκήνιο ένα νέο φαινόμενο, γνωστό ως «ελεύθερος τουρισμός». Σε διάφορα νησιά της χώρας, έχουμε δει σκηνές να κατακλύζουν τις παραλίες, ωστόσο, στη Λήμνο, το φαινόμενο αυτό πήρε νέα διάσταση καθώς τουρίστες έφτασαν στο σημείο να καταλάβουν ακόμα και εκκλησίες

Πήραν τις αιώρες του τις άπλωσαν στα κάγκελα τις εισόδου της εκκλησιάς του Αγίου Νικολάου στην Μύρινα και σαν να μην τρέχει τίποτα έκαναν την εκκλησιά, “ξενοδοχείο”

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε φέτος στη Λήμνο, καθώς τουρίστες εγκατέστησαν αιώρες στα κάγκελα της εισόδου της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Μύρινα, μετατρέποντας το ιερό χώρο σε αυτοσχέδιο χώρο διανυκτέρευσης. Το γεγονός προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τα όρια του ελεύθερου τουρισμού.

Αναγνώστρια του limnoslive απέστειλε βίντεο που καταγράφει το γεγονός, πιάνοντας τους στην κυριολεξία στον ύπνο, εκφράζοντας την αγανάκτησή της και αναρωτώμενη: «Αυτός είναι ο τουρισμός στη Λήμνο; Επιτρέπονται αυτά σε Εκκλησία;».

Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τους τουρίστες να κοιμούνται στις αιώρες τους στην είσοδο του ιερού ναού, σαν να μην συμβαίνει τίποτα….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΦΑΣΑΙΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ, ΧΙΠΙΔΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ…

  2. Αυτό θα πει ποιοτικός τουρισμός!
    Θα συμβάλλουν κι αυτοί, μαζί με τους «επενδυτές» που εισέρχονται σωρηδόν από τον Έβρο, στην αύξηση των δημοσίων εσόδων και την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων…

Comments are closed.