Λίαμ Πέιν: Νέες αποκαλύψεις – «Πήρε ναρκωτικά από υπάλληλο του ξενοδοχείου, διασκέδαζε με εργάτριες του σεξ πριν πεθάνει»

Κοινοποίηση:
012dcf3cf51c12959e7dd08e0a170f8e_L

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τον θάνατό του. Συντετριμμένη η σύντροφός του.

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τις τελευταίες στιγμές του Λίαμ Πέιν, του πρώην μέλους των One Direction, λίγο πριν πέσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή και πεθάνει.

Οι εισαγγελείς που ερευνούν τον θάνατο του Λίαμ Πέιν φέρεται να πιστεύουν ότι ένας υπάλληλος στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo, όπου ο τραγουδιστής διέμενε πριν βρεθεί νεκρός, του έδωσε ναρκωτικά πριν από τη μοιραία πτώση. «Φαίνεται ότι υπάρχουν στοιχεία ότι ένας υπάλληλος ξενοδοχείου προμήθευσε τα ναρκωτικά στον Πέιν», είπε στο People Friday μια πηγή, η οποία ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη. Αυτό σημαίνει ότι «μπορεί να ακολουθήσει δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών».

Το Page Six απευθύνθηκε στην Εθνική Εισαγγελία Ποινικής και Σωφρονιστικής Εισαγγελίας στην Αργεντινή, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Πάντως, όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι το πρώην μέλος του One Direction ήταν μόνο του όταν πέθανε αφού «δεν βρέθηκαν αμυντικά τραύματα». Πηγές είπαν επίσης, στο People ότι οι εισαγγελείς αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και ψάχνουν να μάθουν ποιος ή ποιοι έδωσαν στον Πέιν τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο, ο Λίαμ Πέιν φέρεται να διασκέδαζε με εργάτριες του σεξ πριν τον θάνατό του. Μάλιστα, η σύντροφός του, Κέιτ Κάσιντι, είναι συντετριμμένη που έμαθε ότι το εκλιπόν μέλος των One Direction φέρεται να διασκέδαζε με εργάτριες του σεξ λίγες ώρες πριν πεθάνει. «Μόλις έμαθε για τις ιερόδουλες», δήλωσε ένας φίλος στην εφημερίδα The Post την Παρασκευή. «Δεν ήξερε τίποτα γι’ αυτό. Απλά είπε ότι πρέπει να το χωνέψει».

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι ισχυρισμοί είναι «προφανώς μια τεράστια προδοσία» για την influencer και ότι «πονάει πολύ». «Δεν έχει σταματήσει να κλαίει», αποκάλυψε ακόμη ο φίλος. «Είναι συντετριμμένη. Έχει ένα καλό σύστημα υποστήριξης γύρω της, αλλά αυτό πήγε από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι καλά».

Ο Λίαμ Πέιν πέθανε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, πέφτοντας από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες, όπου διέμενε. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν υπό την επήρεια ισχυρών ναρκωτικών που προκαλούν παραισθήσεις και ψυχωτικές κρίσεις. Πηγές που συμμετέχουν στην έρευνα για τον θάνατό του δήλωσαν την Παρασκευή στο τοπικό αργεντίνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο La Nación ότι δύο 25χρονες εργάτριες του σεξ παραδέχθηκαν ότι κατανάλωσαν αλκοόλ με τον Πέιν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του πριν πεθάνει.

Οι γυναίκες, η ταυτότητα των οποίων δεν αποκαλύφθηκε, μίλησαν με τον επικεφαλής εισαγγελέα Μαρσέλο Ρόμα ενόρκως και ομολόγησαν ότι προσκλήθηκαν στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo, αφού κλήθηκαν μέσω μιας υπηρεσίας συνοδών. Φέρεται να έφτασαν στο ξενοδοχείο γύρω στις 11:30 π.μ. και πέρασαν μερικές ώρες πίνοντας με τον ποπ σταρ. Οι εργάτριες του σεξ υποστηρίζουν, ωστόσο, ότι δεν έκαναν χρήση ναρκωτικών με τον Πέιν και ότι τους φάνηκε «φυσιολογικός». Σύμφωνα με την έκθεση, οι δύο γυναίκες δεν έφυγαν από το ξενοδοχείο μέχρι τις 4 μ.μ., επειδή διαφωνούσαν με τον τραγουδιστή, καθώς φέρεται να μην ήθελε να τις πληρώσει.

Ένας άλλος επισκέπτης του ξενοδοχείου, ο Michael Fleischmann, ισχυρίστηκε ότι ήταν μάρτυρας του καβγά για τα χρήματα. Ο Αμερικανός τουρίστας δήλωσε στην εφημερίδα Buenos Aires Herald ότι άκουσε τον Πέιν να λέει: «Θα σας δώσω 20.000 δολάρια μόνο και μόνο επειδή μπορώ. Έχω 55 εκατομμύρια δολάρια και μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους».

Σύμφωνα με την Εθνική Ποινική και Σωφρονιστική Εισαγγελία, οι δύο γυναίκες «είχαν ήδη φύγει από το ξενοδοχείο» όταν ο τραγουδιστής έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του. Οι ερευνητές μοιράστηκαν επίσης σε έκθεση που εξασφάλισε η Page Six ότι πήραν συνέντευξη από τις δύο γυναίκες, μαζί με τρεις υπαλλήλους του ξενοδοχείου, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Πέιν ήταν μόνος του όταν πέθανε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΤΟ ΚΑ ΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΗΚΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛ ΟΓΟΥΝΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓ ΧΩΡΕΣΗ ΑΜΗΝ+++

Leave a Response