Λίαμ Πέιν: Οι αποκαλύψεις για “ροζ κοκαΐνη” και η έρευνα της αστυνομίας

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (600)

Ο Λάιμ Πέιν, πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος One Direction, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 31 ετών, μετά από πτώση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου CasaSur στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Το τραγικό συμβάν συνέβη την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και έχει προκαλέσει σοκ στους θαυμαστές του παγκοσμίως.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από τις αρχές της Αργεντινής, ο Πέιν είχε ανιχνευθεί να έχει ίχνη συνδυασμού ναρκωτικών στον οργανισμό του, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας μορφής κοκαΐνης που είναι γνωστή ως «ροζ κοκαΐνη». Οι αστυνομικές αρχές και οι εισαγγελείς που διερευνούν την υπόθεση αντιμετωπίζουν τον θάνατό του ως «αδιευκρίνιστο», ενώ παράλληλα προσπαθούν να εντοπίσουν τον έμπορο ναρκωτικών που φέρεται να τον προμήθευσε εκείνο το βράδυ.

Από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι ο τραγουδιστής πέθανε από πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου κρανίου, αφού έπεσε από ύψος 13 μέτρων και σκοτώθηκε.

Σε μια νέα ενημέρωση τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της σορού του Πέιν βρήκαν ίχνη κοκαΐνης, βενζοδιαζεπίνης, κρακ κοκαΐνης και «ροζ κοκαΐνης», η οποία είναι ένας συνδυασμός μεθαμφεταμίνης, κεταμίνης και MDMA.

Ενώ οι εξετάσεις των ουσιών – λευκή σκόνη, ίχνη χημικών κρυστάλλων και συνταγογραφούμενων φαρμάκων – που βρέθηκαν στη σουίτα του στο ξενοδοχείο συνεχίζονται, έχουν ολοκληρωθεί τα αποτελέσματα της νεκροψίας του σώματός του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response