Λίαμ Πέιν: Τι δείχνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας στον τραγουδιστή

Κοινοποίηση:

Ο πρώην μουσικός των One Direction, Λίαμ Πέιν, πέθανε λόγω πολλαπλών τραυμάτων και εσωτερικής και εξωτερικής αιμορραγίας που προκλήθηκε από πτώση, ανακοίνωσε την Πέμπτη η εισαγγελία της Αργεντινής, αποκαλύπτοντας τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας του τραγουδιστή.

Το γραφείο του εισαγγελέα επισημαίνει επίσης ότι ο Πέιν θα μπορούσε να είχε πέσει ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ή να είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις του.

Ο θάνατος του Πέιν ερευνάται, αν και όλα τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ήταν μόνος τη στιγμή της πτώσης, λέει το γραφείο του εισαγγελέα.

Εξάλλου, η έκθεση των εγκληματολόγων δείχνει ότι κανένα τραύμα δεν παρατηρήθηκε, το οποίο θα υποδείκνυε την εμπλοκή τρίτων προσώπων.

Ο Πέιν, 31 ετών, ο οποίος έγινε παγκοσμίως διάσημος με το boy band One Directionβρέθηκε νεκρός αφού έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ενός δωματίου ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες την Τετάρτη, προκαλώντας ένα κύμα θλίψης στους θαυμαστές του.

Ο μουσικός ήταν περισσότερο γνωστός ως μέλος του διάσημου βρετανικού boyband One Direction. Το συγκρότημα, το οποίο περιλάμβανε επίσης τους Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2010 μετά από εμφάνιση στο βρετανικό «The X Factor».

Και ενώ το γκρουπ δεν κέρδισε εκείνη τη σεζόν του The X Factor, έγιναν ένα από τα συγκροτήματα αγοριών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, γνωστά για επιτυχίες όπως το “What Makes You Beautiful”, “Night Changes” και “Steal My Girl”. ”

Οι One Direction ανακοίνωσαν ότι έκαναν παύση το 2015. Ο Λίαμ Πέιν κυκλοφόρησε αργότερα το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του το 2019 με τίτλο “LP1”. Τον Μάρτιο, ο Λίαμ Πέιν κυκλοφόρησε το LP του “Teardrops”.

Ο Πέιν είχε έναν γιο, που γεννήθηκε το 2017.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response