Λίστα στόχων που θα χτυπηθούν βαθιά στη Ρωσία παραδόθηκε στα χέρια Αμερικανών/Βρετανών

Κοινοποίηση:
HIMARS-missiles-of-West-EPA-600x375

Η Ουκρανία απηύθυνε νέα έκκληση το Σάββατο στη Δύση να της επιτραπή να χτυπήσει βαθύτερα στη Ρωσία, με τη βοήθεια φυσικά αμερικανικών δορυφόρων, αφού μια συνάντηση μεταξύ των ηγετών των ΗΠΑ και της Βρετανίας μια ημέρα νωρίτερα δεν προκάλεσε ορατή αλλαγή στην πολιτική τους για τη χρήση όπλων μεγάλης εμβέλειας.
Η ανανεωμένη έκκληση ήρθε καθώς το Κίεβο είπε ότι η Ρωσία εξαπέλυσε περισσότερες επιθέσεις με drone και πυροβολικό στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία έλαβαν από την Ουκρανία κατάλογο στόχων βαθιά σε ρωσικό έδαφος που θα χτυπήσουν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις με πυραύλους του ΝΑΤΟ όταν λάβουν άδεια», γράφει το Reuters σύμφωνα με το ρωσικό μέσο Readovka.

Το Κίεβο ισχυρίζεται πως σκοπεύει να στοχεύσει αεροδρόμια, θέσεις διοίκησης, στρατιωτικές αποθήκες και περιοχές συγκέντρωσης στρατευμάτων.
Εικάζεται πως τα χτυπήματα, εφόσον αυτά πραγματοποιηθούν, θα αφορούν περιοχές εκατοντάδες χιλιόμετρα βαθιά μέσα στη ρωσική επικράτεια.

Φυσικά εντός εμβέλειας των πυραύλων θα βρίσκονται και μεγάλες πόλεις της Ρωσίας, με τις Μόσχα, Ροστόφ και Αγία Πετρούπολη να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή με σοβαρά πλήγματα.

Θυμίζουμε πως εν μέσω πιέσεων να γίνει πιο αυστηρό το ρωσικό πυρηνικό δόγμα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φρόντισε να στείλει το μήνυμά του.

Πλέον μένει να δούμε εάν οι διεθνιστές σε ΗΠΑ-Βρετανία δώσουν το «πράσινο φως» σε χτυπήματα εντός Ρωσίας με δυτικούς πυραύλους μεγάλης εμβέλειας μέχρι τις αμερικανικές εκλογές, δηλαδή πριν τον Νοέμβριο, υπό τον φόβο μίας επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response