ΛΑΒΡΟΦ: Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ “ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ” ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Κοινοποίηση:
lavrof-2-768x479-1-600x374-600x374-1

Ο υπουργός Εξωτερικών του Κρεμλίνου, Σεργκέι Λαβρόφ στις προβλέψεις του για το 2023, υποστήριξε πως η Δύση επιδιώκει να δολοφονήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν και κινδυνεύει με πυρηνικό πόλεμο.

Σε αυτά που είπε ο Λαβρόφ, περιλαμβάνονται η κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω της επανένταξης της Βρετανίας και η επιδίωξη του ΝΑΤΟ να δολοφονήσει τον Ρώσο πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, ο Λαβρόφ δήλωσε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι «ανώνυμοι αξιωματούχοι» στο Πεντάγωνο σχεδιάζουν ανοιχτά την απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν.

«Η Ουάσινγκτον προηγείται των άλλων στις προκλήσεις, καθώς ορισμένοι ‘ανώνυμοι αξιωματούχοι’ του Πενταγώνου εξέφρασαν πράγματι απειλές για την πραγματοποίηση ενός ‘αποκεφαλιστικού χτυπήματος’ στο Κρεμλίνο, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί απειλή απόπειρας δολοφονίας του Ρώσου προέδρου» είπε ο Ρώσος υπουργός.

Παράλληλα προειδοποίησε πως «εάν τέτοιες ιδέες πραγματικά μελετώνται από κάποιον, τότε αυτός ο ‘κάποιος’ θα πρέπει να σκεφτεί καλύτερα τις πιθανές συνέπειες τέτοιων σχεδίων».

Οι τελευταίες αιτιάσεις από τον Λαβρόφ και τον Μεντβέντεφ παρουσιάζουν τη Δύση να επιδιώκει τη σύγκρουση με τη Ρωσία.

«Φαίνεται ότι έχουν αποβάλει όλα τα απομεινάρια της αξιοπρέπειάς τους», συνέχισε ο 72χρονος Ρώσος πολιτικός.

«Η φανταχτερή πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας είναι ένα από τα ζωηρά παραδείγματα, καθώς δήλωσε αμέσως δημόσια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας ότι ήταν έτοιμη να διατάξει ένα πυρηνικό χτύπημα» τόνισε, προσθέτοντας πως ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι «κατάφερε να πείσει τα κράτη του ΝΑΤΟ να πραγματοποιήσουν προληπτικά πυρηνικά πλήγματα κατά της Ρωσίας. Αυτό είναι πάνω από το όριο. Ωστόσο, ακούσαμε πολύ χειρότερες δηλώσεις εκ μέρους αξιωματούχων του καθεστώτος του Κιέβου».

Ακόμη, κατηγόρησε τη Δύση ότι προβάλει αδιάκοπα «με ανεύθυνες εικασίες ότι η Ρωσία είναι δήθεν στα πρόθυρα χρήσης πυρηνικών όπλων εναντίον της Ουκρανίας».

«Η πολιτική πορεία της Δύσης, η οποία στοχεύει στην πλήρη συγκράτηση της Ρωσίας, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Φέρει τους κινδύνους μιας άμεσης ένοπλης σύγκρουσης πυρηνικών δυνάμεων» ισχυρίστηκε ο Λαβρόφ και συνέχισε:

«Μας ανησυχεί βαθύτατα η διαπίστωση της προπαγανδιστικής ρητορικής που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και γενικά στη Δύση σχετικά με το ζήτημα των πυρηνικών όπλων».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η Ουκρανία και η Δύση πρέπει να αποδεχτούν τα αιτήματα της Ρωσίας για «αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστικοποίηση» του ουκρανικού εδάφους, σε διαφορετική περίπτωση «ο ρωσικός στρατός θα ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. καποιος να βγαλει επιτελους απο τη μεση τον τουρκοπουτιν. Τελικα οι δικοι του θα το κανουν

  2. Τους έχει τρελάνει όλους ο Ζελένσκι, εκεί στην Ρωσία.
    Ο Ζελένσκι, ενάμισυ μέτρο όπως ο Πούτιν, αλλά με δυό τόνους @ρχ@δια.

  3. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Κ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΚΑΙ ΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΧΘΡΟΙ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΣΟΝΟΙ.

  4. Αν η Ρωσία δεν καταστρέψει την Αμερική δεν θα γίνει αυτοκρατορία.

    1. Ο/Η Αμερικανοφιλος δυτικοφιλος φιλελεύθερος νεοδημοκρατης λέει:

      Εδώ δεν μπορει να νικήσει την διαλυμένη Ουκρανία και εσυ θέλεις να τα βαλει με την Ν1 δύναμη του πλανητη;

  5. Κι από τον φόβο τους οι ρώσοι μη ρίξουν πρώτα οι αμερικάνοι θα ρίξουν πρώτα αυτοί. Ο Γιάννης φοβάται το θεριό ή το θεριό τον Γιάννη.

  6. Το θέμα είναι ποιον θα σκοτώσουν γιατί ο Πούτιν έχει πολλούς σωσίες ….Πάντως με τα πυρηνικά δεν θα κερδίσει κανείς . Τώρα το θέμα είναι αν πάνε σε συμβατικό πόλεμο ,ο χαμένος θα ρίξει πυρηνικά ;. Η ατυχία της Αμερικής είναι ότι το παιχνίδι παίζεται στην έδρα της Ρωσίας ,θα πρέπει δηλαδή να μεταφέρει πολύ στρατο.και μισθοφόρους ,γιατί δεν θα πάει ο Μπούλης Αμερικανός με την κόκα να πολεμήσει ,όπως και ο Ευρωπαίος λίγο.δυσκολα να σηκωθεί από την πολυθρόνα . Ποιος θα παει τελικά να πολεμήσει στη Ρωσία ;…..γιατί τώρα στην Ουκρανία οι μισοί είναι μισθοφόροι κλπ.

    1. ξεχασες το φιασκο με τη ρωσικη επιστρατευση? μισθοφορους και τσετσενους εχει και ο πουτιν. Οι αμερικανοι παντως δε χρειαζεται να πανε πουθενα, θα πατησουν μερικα καουμπια απο κει που ειναι

  7. Καλα κονομανε Ρωσιθ και Αμερκανοι κοροιδα! Ουτε ο πορνογερος του λευκου οικου διατρεχει κινδυνο ουτε ο τσαρος του κρεμλινου! Ξηλωθειτε ραγιαδες το λοιπον για να μην ξεπαγιασετε, να κανετε και κανα ζεστο μπανακι….

  8. Παπάρια. Όχι ότι θα ήταν κακό να ξαπλώσει κάποιος τον μαλάκα τον Πούτιν που θέλει να είναι ισόβιος δικτάτορας, αλλά δεν ασχολείται κανείς. Και δεν ασχολείται κανείς επειδή ξέρουν πολύ καλά ότι ο Ρώσικος λαός είναι τόσο μαλάκας που και ο Πούτιν να φύγει, θα βρούνε άλλον χειρότερο. Οι άνθρωποι δεν γουστάρουν την δημοκρατία, δεν είχαν ΠΟΤΕ δημοκρατία και ούτε πρόκειται να έχουν ποτέ δημοκρατία. Θέλουν κάποιον να τους πηδάει συνέχεια.

  9. Τους έχουν ταράξει στης φαπες οι Ουκρανοι χεχεχεχε

  10. Το πρώτο που πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν ότι η Ουκρανία είναι η καθ’ εαυτό Ρωσία
    Η Ρωσία λοιπόν εισέβαλε στην Ρωσία.
    Η Ουκρανία είναι ένα κατασκεύασμα των Εβραιομποσελβίκων.
    Πρέπει να εξαφανισθεί ως κράτος και να ενσωματωθεί εκεί που ανήκει.

    1. ΗΤΑΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ

    2. Οι Ουκρανοι πάντως δεν συμφωνούν με σένα και φυσικά δεν θέλουν με τίποτα να τους κυβερνούν οι Ρώσοι μεθυστακες! Εσύ σίγουρα αν μας επιτεθούν αύριο οι Τουρκαλαδες θα κατεβάσεις τα σωβρακα και θα πεις έφτασε η ώρα η Ελλάδα να, ενωθεί με την αυτοκρατορία που “ανήκε” επι αιώνες. Αυτή είναι η άθλια Ρωσοδουλη λογική σου.

      1. Γι αυτό το Ισραήλ είναι γεμάτο πρώτα Ουκρανους, μετά Πολωνούς και ύστερα Ρώσους.

      2. Είσαι ένας γελοίος οπαδός της προδοτικής, κλεπτοκρατικής οικογένειας των Μητσοτακηδων.
        Τα ίδια γράφετε στο Πρώτο Ψέμα, του Εβραίου Βίκτωρα Ρέστη.
        Βούλωσετο γρακύλε.
        Όσο μεθύστακες είναι οι Ρώσοι άλλο τόσο οι Ουκρανοί, που είναι Ρώσοι.
        Βόντα το νερό στην κοινή γλώσσα τους.
        Βόντκα το νεράκι.
        Αγράμματε μην εκτίθεσαι.

        1. Χ. Ο. Το ποιος είναι αγράμματος φαίνεται! Μια λέξη αν είναι ίδια στα Ουκρανικα και στα Ρώσικα δεν λέει κάτι. Αφού αν δεν ήσουν άσχετος θα ήξερες ότι τα Ουκρανικα και τα Ρώσικα ΔΕΝ είναι το ίδιο. Είναι σαν λες ότι τα Ιταλικά και τα Ισπανικά είναι το ίδιο επειδή μοιάζουν. Που να τα καταλάβει όμως όλα ένας βλακακος ψεκασμενος Ρωσολαγνος σαν εσένα. Τέλος φυσικά δεν μπορείς να μου απαγορέψεις να μπαίνω στο Μακελειό γιατί ο Χίος (ευτυχώς) δέχεται όλες τις γνώμες. Κάτι βέβαια που εσύ ο Ρωσοδουλος δεν μπορείς να δεχτείς. Αφού θαυμάζεις τυραννικα και απολυταρχικα καθεστώτα τύπου Πουτιν, Ερντογαν, Βοιδουμπα Κιμ κτλ.

  11. Ε τοτε να τα μαζευει ο πουτιν απο την ουκρανια. Αρκετα κρατησε το αστειο. Κι αμα θελει στα γεραματα γκομενες να βρει καμια της ηλικιας του.

    1. Βαρέθηκες οχι βαρεθήκαμε!!! Και οσο για γκομενες…. επειδη εσενα δεν σου κανει κουκου και δεν βρησκες ουτε θηλυκό σκουλικι να σου κάτσει… καλυτερα μην μιλάς!

  12. ΡΙΞΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΡΕ ΧΑΠΑΤΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    1. Τελείως βλακας! Ρε άσχετε πυρηνικά όπλα δεν έχουν μόνο οι Ρώσοι. Εννοείται ότι έχουν και οι Αμερικάνοι. Οπότε αν τους ρίξουν οι Ρώσοι αμέσως μετά θα φάνε και αυτοί πυρηνικά και η Ρωσία θα γίνει σκόνη. Σε πυρηνικό πόλεμο ΔΕΝ θα υπάρξει νικητής!

      1. ΡΕ ΚΙΤΣΟ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ

    2. Σου πρότεινα να πληρώσω τον γιατρό να σε εξετάσει. Περιμένω απάντηση.

      1. ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΡΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Comments are closed.