Λαμία: Αθώος ο Κασιδιάρης για δημόσια υποκίνηση βίας και διασπορά ψευδών ειδήσεων(BINTEO)

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Για τις πράξεις της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους δημόσια και μέσω του διαδικτύου κατ΄ εξακολούθηση και της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση, δικάστηκε το πρωί της Τρίτης (21/5) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, ο άλλοτε υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Το Δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο με ανάλογη πρόταση Εισαγγελέα της έδρας, θεωρώντας ότι υπήρχε έκφραση γνώμης – άποψης που δεν υπερέβη το όριο της νομιμότητας. Επίσης δέχτηκε ότι δεν υπήρχε διασπορά ψευδών ειδήσεων γιατί το συγκεκριμένο διάστημα υπήρχε μεταναστευτικό ρεύμα.

Η συνήγορός του Βασιλική Πανταζή τόνισε στην αγόρευσή της ότι «πρόκειται κατά κόρον για πολιτικές αναφορές που χρησιμοποιούνταν από τον πολιτικό κόσμο της χώρας και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσαν δημόσιες προτροπές».

Να σημειώσουμε ότι ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών στη δίκη, λόγω της απεργίας των υπαλλήλων στην εξωτερική φρουρά, ενώ εκκρεμεί η αίτηση αποφυλάκισης που κατατέθηκε τέλη Απριλίου.

Η δίκη προερχόταν από αναβολή τον περασμένο Μάρτιο με τον ίδιο να δηλώνει στο LamiaReport, ότι «Δικάζομαι για τη φράση η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Σύμφωνα με κουτσομπολιά τον « ψαχουλέψαν» μέσα…

    1. Όλους τους ψάχνουν για να εντοπίσουν κινητά και όπλα εκτός από ναρκωτικά το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος…

  2. Κάτω τα χέρια από τον Κασιδιάρη, μουνόπανα, δικαστικοί της πούτσας.

  3. DO BRONXS, φοβερό σχόλιο. Έχεις δίκιο, γι’ αυτό μισούσαν τον Κύριο. Δεν το είχα σκεφτεί.

  4. Ναι ο Κασιδιάρης όντως είναι μεγάλη απειλή.Το Αβαβα χρέος 300 δις ,που έως το 2016 θα το είχαμε ξεχρεωσει και το 2024 έχει πάει 400 δεν αποτελεί απειλή.Αμα ξαναδούμε ποτέ κανονική μέρα φύγατε με…το γαμησι θα είναι μόνιμο…θα ψοφαμε κάθε μέρα αβοήθητοι….λίγοι λίγοι…μου φαίνεται ακόμη δεν έχετε καταλάβει τίποτα.Καταποντισμος γενικώς ,στα γόνατα και τα χέρια πίσω…τα άλλα όλα περί ευημερίας ,άμυνας,εξωτερικής πολιτικής,υγείας,οικονομικής ανάκαμψης,δικαιοσύνης ,εργασιακά ,μισθοί ,συνταξιοδοτικά …απλά πράματα όλα ψεμματα…τελειωμένη χώρα.Απλως κάποιοι περνούν σωστά,οι υπόλοιποι αποχαυνωμενοι τριγυρνούν εδώ κ εκεί σαν φαντάσματα.

  5. Αυτή η απόφαση ήταν αναμενόμενη ελπίζω να μην βγήκε τώρα επίτηδες ώστε μετά το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Λαμίας να είναι κατά της αποφυλάκισης… Η δημοκρατία έχει καταλυθεί αλλά δεν γίνεται να τους ελέγχουν όλους, αν εξαιρέσουμε τον άρειο πάγο και κάποιους άλλους που διορίζονται με βύσμα η λογική λέει ότι υπάρχει δικαιοσύνη… Το θέμα είναι ότι μετά θα ασκηθεί έφεση ώστε να ακυρωθεί το βούλευμα, όταν σε πολεμάει το σύστημα κάνει τα πάντα για να μην έρθεις στην εξουσία…

  6. σε τελικη αναλυση αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ καλου-πονηρου…οι πονηροι κακοι αριστεροι αντιχριστοι λοατκι κλπ μισουν οτι λες και οχι οτι κανεις οπως με τον Ιησου Χριστο,τρελενοντουσαν οχι επειδη εκανε θαυματα-εργα σαββατιατικα τοσο πολυ αλλα γτ εξισωνε τον εαυτο Του με τον Πατερα,αυτο και η ζηλια τους που Τον ακολουθουσαν χιλιαδες(σαν τον ηλια)…ενω η δικη μας πλευρα κρινει αυτο που κανουν οι ανωμαλοι σαταναζιστες κουμουνιστες αθεοι κλπ και οχι τις μλκς που λενε γτ ειναι για γελια και για κλαμματα απο μονοι τους!

  7. Καλη λευτερια λεβεντια! Πατριωταρε στον αγωνα να αναγεννηθει η Ελλας που της τρωνε τις σαρκες οι ολιγαρχες!

  8. Αρχοντα πατριωτη Λιακο! Καλη λευτερια παληκαρα να βοηθησεις τη Πατριδα με τους…δημοκρατες που μας κυβερνανε! Ολα τα κομματα εχουνε υποταγει στο ιδιο συστημα!

  9. Θα δώσουν λόγο στο Θεό γι’ αυτά που έχουν κάνει στον Κασιδιάρη. Δεν θα τη γλιτώσουν, και ας μην πιστεύουν.

  10. Ωραία η δικηγόρος! Κι αυτή αιγύπτια είναι;

    1. Ωραία; σίγουρα είναι περιποιημένη, αλλά πρέπει να είναι κάπως μεγαλούτσικη και λίγο “τραβηγμένη”, αν δεις τον λαιμό της. Κι εσύ αιγύπτιος είσαι;

  11. Τρέχουν στα δικαστήρια τον κάθε εθνικιστή για δηλώσεις του στυλ η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες,ενώ αν φέρεις 2 τόνους κόκα με πλοίο,σου στρώνουν και κόκκινο χαλί

  12. κυρια δικηγορινα οι Ελλαδα δεν ειναι φιλευσπλανχη με ολους τους ανθρωπους αλλα μονο με τους λαθρεους τους Ελληνες τους φτυνουν οσο για τον Ηλια μπραβο του ειναι αντρας με παντελονια και να κλαση το συστημα τρεμει ακομα και μεσα στην φυλακη τον τρεμουν οι γιαλαντζι δημοκρατικοι αυτοι ειναι καραμπινατοι φασιστες

  13. διασπορα ψευδων ειδησεων. Δηλαδη με αποδειξεις ολα τα συστημικα καναλια. Ολοι πρεπει να πανε φυλακη. Αν υπηρχε Ανεξαρτητος εισαγγελεας… Αν Αφου δεν υπαρχει παιζουν μπαλα μονοι τους με δικους τους κανονες.

  14. Προεκλογικό….. Μήπως θέλουν να κάνουν χαλάστρα σε κάποιον που τους χαλάει τα σχέδια ; Έτσι τυχαία δεν τον αθωοσαν …ΤΩΡΑ.

  15. Για τις τόσες ψευδές ειδήσεις της κυβέρνησης τόσα χρόνια δεν έχετε να πείτε κάτι ?
    Για τον Κασιδιάρη βρήκατε που είναι ο μόνος που φοράει παντελόνια σε αυτή τη χώρα, ξεφτιλισμένοι

Comments are closed.