Λαμία: Αστυνομικός έπιασε στα “πράσα” τη σύζυγο με τον εραστή και τους πλάκωσε στο ξύλο

Κοινοποίηση:
xylo

Στιγμές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη Λαμία, όταν ένας αστυνομικός έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του με τον εραστή της, γνωστό επιχειρηματία της πόλης, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο 45χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας επέστρεψε νωρίτερα σπίτι του, ωστόσο, η σύζυγός του έχοντας υπολογίσει πως εκείνος θα καθυστερήσει να επιστρέψει, κανόνισε ερωτικό ραντεβουδάκι, φέρνοντας τον εραστή της μέσα στο σπίτι τους.

Ο απατημένος σύζυγος αρχικά σοκαρίστηκε, ωστόσο δεν άργησε να ξεσπάσει, με τις βαριές κουβέντες, να διαδέχονται οι γροθιες και τα σπρωξίματα μεταξύ του αστυνομικού και του εραστή.

Η σύζυγος με τη σειρά της δέχθηκε κι εκείνη κάποια χτυπήματα, στην προσπάθειά της να τους χωρίσει.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείου, με τους αστυνομικούς να προσαγάγουν τον συνάδερφό τους. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Λόγω της ψυχραιμίας επέδειξε στο τέλος του επεισοδίου, αυτό ήταν κάτι που μέτρησε στα υπερ του ενώπιον της δικαιοσύνης, με συνέπεια να αφεθεί ελεύθερος, ενώ ορίστηκε δικάσιμος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. «Η σύζυγος με τη σειρά της δέχθηκε κι εκείνη κάποια χτυπήματα, στην προσπάθειά της να τους χωρίσει»

    Στο τέλος θα μας πει και η παλιολινάτσα ότι δεν έφταιγε κιόλας.
    Είναι να μην σου τύχει

  2. Δεν έπρεπε να χτυπήσει τον εραστή. Η γυναίκα του προσφέρθηκε να το δίνει και αλλού. Εκτός αν ήταν φίλος του. Ξέρω μια περίπτωση που την έπιασε στα πράσα και επειδή την έβρισε μετά της ζητούσε συγγνώμη με λουλούδια και δώρα να τον συγχωρέσει κιόλας που δεν ρούφηξε το αβγό του σαν καλός μαλάκας.

  3. Ποτέ μην μπαίνεις σε ένα συμβόλαιο με κάποιον που ανταμείβεται εάν το σπάσει . Και τα παιδιά θα σου πάρει και την μισή περιουσία θα σου πάρει φταίει δεν φταίει .

  4. Που πας ρε μαλακα στο σπιτι παντρεμενης γυναικας. Χαθηκε να εχεις γκαρσονιερα?

  5. Το ιδιο λεω κι εγω, αν ημουν νεος σημερα δεν θα παντρευομουν για κανενα λογο, δεν εχει νοημα πλεον δεν υπαρχουν ουτε η αξια της οικογενειας ουτε νοημα να κανεις παιδια γινεσαι μονο θυμα και κανεις νεα θυματα, κι αν πεις για τις γυναικες μακρια απο δεσμευσεις μην τις παιρνετε σοβαρα σε κανενα θεμα μην καταστρεφετε τη ζωη σας η καταντια τους δεν εχει ορια, πηδημα μονο οσο διαρκει και δρομο

  6. Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για έναν άνδρα να κάνει γάμο, αφού η νομοθεσία ούτε υποστηρίζει το γάμο (αποποινικοποίηση της μοιχείας) αλλά και πιθανή αντίδραση του συζύγου σε απιστία, παραμέληση της οικογένειας από την σύζυγο ή νυχτερινά ξεπορτίσματα δύναται να θεωρηθεί «ενδοοικογενειακή βία». Συμβουλή προς οποιονδήποτε άνδρα δεν έχει κάνει γάμο – ΜΑΚΡΙΑ. Ελεύθερες σχέσεις χωρίς συμβόλαια και μ@κ@κίες, όχι βία και για ότι δεν μας αρέσει απλά φεύγουμε ή τις διώχνουμε.

  7. για μενα έπρεπε να ισχύει η ποινικοποίηση της μοιχείας, απλα τραβάς φωτογραφείς , κάμερες κλπ. δεν ξεύρω τι άλλο . Πολύ σωστά τα λεει ο Κ .Νικος ανήθικοι νόμοι , για ανήθικους ανθρώπους.

  8. Αυτό είναι που λένε, και κερατάς και δαρμένος! Ότι να ναι…..

  9. Σου πηδαει ο αλλος τη γυναικα και εσυ κατηγορεισαι για ενδοοικογενειακη βια. Ε, ειμαστε ηλιθιοι με αυτα τα νομοθετηματα. Αλλα θα μου πεις ποιοι τα ψηφιζουν? Οι ανηθικοι.

Comments are closed.