Λαμία: Η γιαγιά και πάλι στη θέση της – Το «Ευχαριστώ» στον κόσμο

Κοινοποίηση:
γιαγιαμαρια

Στο γνωστό της σημείο βρίσκεται και πάλι η γιαγιά Μαρία και όλος ο κόσμος που περνούσε από το σημείο είχε να της πει ένα καλό λόγο και να της συμπαρασταθεί, ενώ πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που σταματούσαν για να πάρουν κάτι από τα κηπευτικά της.

Στα πονεμένα μάτια της γιαγιάς ήταν ζωγραφισμένη η ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την απίστευτη αγάπη που έχει δεχτεί το τελευταίο 48ωρο.
«Ευχαριστώ όλο το κόσμο. Δεν θέλω χρήματα. Θέλω μόνο να βγαίνω εδώ να βλέπω κόσμο…», είπε η κυρα – Μαρία συγκινημένη στο LamiaReport.

Δείτε το βίντεο:

Σήμερα το πρωί τη γιαγιά επισκέφθηκε με εντολή του Δημάρχου Λαμίεων και η κ. Κατερίνα Τσαδήμα από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία την ενημέρωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ηλικιωμένης για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πρώτα τής έκοψε τό χαράτσι ή αστυνομικη γουρουνοκοιλιά καί τώρα θέλει ό Δήμος νά τήν βοηθήσει.
    Η υποκρισία στό ζενίθ.
    Γιάννης Λάκων

  2. Να μάθουμε τα ονοματα των οργάνων που την έγραψαν καθώς και της κυρίας – πολιτικό προσωπικό της αστυνομίας, που ούρλιαζε για να κοπεί το προστιμο. Η γιαγιά ήταν γνωστή στην Λαμία για τα βάσανά της.Άρα το 300 ευρώ ηταν προιον απυθμενης κακιας και εμπαθειας.Κάποια στιγμή πρέπει να τραβάμε την προστασία της ανωνυμίας από τα όργανα του δημόσιου, ειδικά όταν αυτή είναι τόσο προκλητικά κσι εμετικά εμπαθής στους πολίτες που τους πληρώνουν. Ο Δήμαρχος που ειναι σε όλα αυτα;

  3. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΕΛΙΝΟ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΙΑ.

Comments are closed.