Λαμία: «Ποντικοί» επισκέφθηκαν σχολεία της πόλης τα ξημερώματα

Κοινοποίηση:
1726086910930-505969126-sxoleio

«Πάρτι» όπως φαίνεται κάνουν οι κλέφτες και οι διαρρήκτες στο νομό Φθιώτιδας, αφενός μεν γιατί έχουν αποθρασυνθεί λόγω της ατιμωρησίας, αφετέρου οι αστυνομικές δυνάμεις είναι αποδεκατισμένες, κάτι που φυσικά ευνοεί την δραστηριότητα των παραβατικών ατόμων, κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/9) «ποντικοί» τρύπωσαν αρχικά στο Γυμνάσιο της Ροδίτσας, όπου ξάφρισαν το κυλικείο του σχολείο και στη συνέχεια «επισκέφθηκαν» και το σχολικό συγκρότημα του 5ου Γυμνασίου Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έχουν στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλές οι καταγγελίες που γίνονται στο τοπικό μέσο ενημέρωσης για κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια, καταστήματα, επιχειρήσεις, αποθήκες και αυτοκίνητα, όχι μόνο στη Λαμία, αλλά και σε διάφορες περιοχές του νομού Φθιώτιδας, με τους κλέφτες να μπαίνουν στα σπίτια μέρα – μεσημέρι ακόμα και όταν βρίσκονται μέσα οι ιδιοκτήτες, κυρίως ηλικιωμένοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response