Λαμία : “Σήκωσε το κέντρο της πόλης στον αέρα”! Μπλόκο και σύλληψη νεαρού οδηγού

Κοινοποίηση:
lamiaada

Ήταν λίγο μετά τις 20:15 το βράδυ όταν ένας νεαρός που επέβαινε σε Ι.Χ (τζιπ) προκάλεσε σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ τουλάχιστον 3 τροχαία υλικών ζημιών επί της οδού Ησαϊα και παρακείμενων οδών. Συμπολίτες που βρέθηκαν ενώπιον των συμβάντων κάλεσαν την αστυνομία η οποία έδωσε σήμα για τον εντοπισμό και την ακινητοποίηση του.

Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα του υπόπτου εντοπίστηκε και μπλοκαρίστηκε από δύο περιπολικά στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς, επί της οδού Καποδιστρίου. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης για περαιτέρω έλεγχο και διερεύνηση των συνθηκών των ατυχημάτων καθώς και για τις κατηγορίες που φέρεται να τον βαραίνουν.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν εάν ο άνδρας οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ, ενώ παράλληλα εξετάζονται οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκαν τα τροχαία στα οποία φέρεται να εμπλέκεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr ο νεαρός ο οποίος εμπλέκεται στο συμβάν πριν από σύντομο χρονικό διάστημα, βίωσε μια τραγωδία στο κοντινό του περιβάλλον γεγονός που ενδέχεται να έχει επηρεάσει και την ψυχολογική του κατάσταση.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ Λαμίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response