“Λαμπάδιασε” Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Ηράκλειο Κρήτης

Κοινοποίηση:
pyrosvestiki

Συναγερμός σήμανε στην πόλη του Ηρακλείου, στην Κρήτη, όταν ξέσπασε φωτιά σε επιβατηγό αυτοκίνητο, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Ειρήνης και Φιλίας. Το περιστατικό αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς καθώς και στους κατοίκους της περιοχής, αφού το όχημα φλεγόταν με ταχύτητα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα 10 πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέλαβαν δράση με σκοπό να κατασβέσουν τη φωτιά και να αποτρέψουν την εξάπλωσή της σε γειτονικές περιοχές ή άλλα οχήματα. Με συντονισμένες κινήσεις και επαγγελματισμό, οι πυροσβέστες κατάφεραν τελικά να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά πριν αυτή προκαλέσει μεγαλύτερες ζημιές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί από το τροχαίο ατύχημα, ενώ οι αρχές διερευνούν τα αίτια που οδήγησαν στο ξέσπασμα της πυρκαγιάς. Στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της αστυνομίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την παροχή βοήθειας στους πυροσβέστες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: