Λαμπερός γάμος για τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα: Η κούκλα νύφη, οι 3 κουμπάροι & οι διάσημοι καλεσμένοι

Κοινοποίηση:
3-52-880x587

Ο Χάρης Δούκας, ο δήμαρχος Αθηνών, ο οποίος είχε δηλώσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του την Γεωργία Πολυτάνου. Το ζευγάρι ενώνει τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, που είναι ο προστάτης Άγιος της Θήβας, πόλη και από την οποία είναι η καταγωγή  της νύφη.

Λίγο μετά τις 19:10, η νύφη έφτασε στην εκκλησία και αμέσως χάρισε έναν φιλί στον Χάρη Δούκα.

 

Ο δήμαρχος Αθηναίων έφτασε λίγο μετά τις 18:30 στην εκκλησία, προκειμένου να περιμένει την αγαπημένη του. Όπως καταγράφεται στο βίντεο, πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο κ. Δούκας δέχεται ευχές από τους καλεσμένους και τους παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο. «Είμαι πολύ χαρούμενος», ακούγεται να λέει στο κοινό και προσθέτει «περιμένουμε τη νύφη».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος

Το παρών έδωσε και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης και η πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη

Στο μυστήριο παρευρέθηκαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, συγκεκριμένα η Ευαγγελία Λιακούλη και ο Γιώργος Μουλκιώτης, καθώς και ο Παναγιώτης Βλάχος, ο οποίος είναι μέλος του κόμματος.

Οι δήμαρχοι που συμμετείχαν είναι ο Λάμπρος Σκλαβούνος από το Αιγάλεω και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος από τη Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη.

Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους πιο κοντινούς συνεργάτες του κ. Δούκα.

Η δεξίωση θα γίνει σε κτήμα στις Αφίδνες, στον χώρο εκδηλώσεων Casa e Campo.

Ο Χάρης Δούκας έχει προσκαλέσει όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν πρόσφατα στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την επιλογή προεδρεύοντος στο ΠΑΣΟΚ στον γάμο του.

Επιπλέον, ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς και ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος υπηρέτησε ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Χάρης Δούκας εκλέχθηκε δήμαρχος Αθηναίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response