Λαοθάλασσα πλημμύρισε την Τσεχία, ζητούν να παραιτηθεί η πεντακομματική κυβέρνηση- Σεισμός στην Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Κοινοποίηση:
Ft1gnFeWwAA-Cf-e1681657675550

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν ξανά στην πρωτεύουσα της Τσεχίας για να διαμαρτυρηθούν για τον υψηλό πληθωρισμό και να ζητήσουν την παραίτηση της κυβέρνησης.

Ήταν το δεύτερο συλλαλητήριο στην πλατεία Wenceslas της Πράγας από τις αρχές Μαρτίου με διοργανωτή το κόμμα PRO “κατά της φτώχειας”.

Οι διαδηλωτές κατηγόρησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση και την τσεχική κυβέρνηση για την εκτίναξη του πληθωρισμού και κάλεσαν τον πεντακομματικό συνασπισμό να παραιτηθεί.«Θέλουμε την παραίτηση της κυβέρνησης», είπε ο Jindrich Rajchl, δικηγόρος και πρώην αναπληρωτής επικεφαλής της τσεχικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο πληθωρισμός υποχώρησε στο 15% τον Μάρτιο, από 16,7% τον Φεβρουάριο και 17,5% τον προηγούμενο μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλά… Χωρίς καθόλου πλάκα…
    Ήμουν προσωπικά στην Τσεχία μέχρι και πριν ένα χρόνο. Στο psibram αλλά άσχετο.. Αυτοί γκρινιάζουν για πληθωρισμό..;; Ρε σεις μου θύμισε την Ελλάδα του’97_’98 με την κορόνα σε σχέση με €. Εμείς τι να πούμε δηλαδή..

  2. ουστ π@υσταρια της αλλαξοκολιας της βελγικης τοματας εμβολιασμενης και του πισοκολου γαλλικου μοντελου εριχνιων ισραηλιτων οπου εθεταν ζητημα κλεισιμου πρεσβειων την ωρα του ξεπλυματος μαυρων σακουλιων με γερμανους για χωριανους και ενα λεων…ΛΑΕ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΟ “ΣΤΑΥΡΟ”ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ…

Comments are closed.