Λασίθι: Παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας δήλωσε η οικογένεια του 36χρονου – Ερωτήματα σχετικά με το όπλο

Κοινοποίηση:
ΑΨΑΨΑΨΑΣ

Απολογείται αυτή την ώρα στην ανακρίτρια Λασιθίου ο 32χρονος που σκότωσε κατά τη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών τον 36χρονο μπατζανάκη του Γιώργο Ντ. την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια γλεντιού για τις κουρές προβάτων.

Στο μεταξύ, λίγο πριν την απολογία, η μητέρα του άτυχου άντρα καθώς και η σύζυγός του προχώρησαν σε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας στην ανακρίτρια, μέσω του δικηγόρου τους, Γιώργου Κοκοσάλη.

«Η οικογένεια επιθυμεί την πλήρη διαλεύκανση της αλήθειας. Θέλει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Η μητέρα και η σύζυγος του αείμνηστου Γεωργίου δήλωσαν σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του κατηγορούμενου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας.

Παράλληλα διόρισαν τεχνικούς συμβούλους, την ιατροδικαστή Ελπίδα Σπανουδάκη και τον οπλουργό Ιωάννη Τσιάμπα «προς αξιολόγηση και συνεκτίμηση των αντικειμενικών ευρημάτων της δικογραφίας προκειμένου να έχουμε τοποθέτηση και ανάδειξη του αποδεικτικού υλικού στη σωστή του βάση», όπως ανέφερε ο κ. Κοκοσάλης.

Στο μεταξύ ο ίδιος δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεση σημειώνονται πως η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή μεταξύ της συζύγου του θύματος και της γυναίκας του δράστη, που είναι αδερφές.

«Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, όσο επιδερμικά προσεγγίστηκαν και περιγράφηκαν τις προηγούμενες ημέρες» επισήμανε ο κ. Κοκοσάλης κάνοντας λόγο για μονόπλευρη ενημέρωση από την μεριά του δράστη.

Ο δικηγόρος θέτει και μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με το όπλο του συμβάντος το οποίο εντοπίστηκε μετά από υπόδειξη του 32χρονου. Συγκεκριμένα, εκφράζοντας επιφυλάξεις για το εάν είναι το πραγματικό ή μήπως κάποιος το έχει «πειράξει».

«Ελπίζω να έχει παραδοθεί αυτό που πρέπει να παραδοθεί, δηλαδή το πραγματικό όπλο, ελπίζω να μην έχει επέμβει κανείς στο όπλο τις ημέρες που η αστυνομία το έψαχνε και ελπίζω πραγματικά να τηρηθεί μια τίμια υπερασπιστική στάση, μακριά από ίντριγκες και άλλου είδους καταστάσεις, οι οποίες θα προκαλέσουν έκρηξη στο κλίμα» ανέφερε ο ίδιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.