Λατινοπούλου: Πολυπολιτισμική κοινωνία θέλανε, θα τη λουστούμε δυστυχώς όλοι μας

Κοινοποίηση:
latinopoulou-10

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολιάζει την απόπειρα δολοφονίας της 22χρονης Νικολέτας με μαχαίρι από αλλοδαπό στην Ερμού, το μεσημέρι της Παρασκευής, και τονίζει: «Πολυπολιτισμική κοινωνία θέλανε, θα τη λουστούμε δυστυχώς όλοι μας».

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Πολύ καλά τα λέει η κ. Λατινοπούλου, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη.
    Οι Δημοσκοπικές εταιρείες δεν πρόκειται να πουν ποτέ ότι το Νο 1 πρόβλημα των Πολιτών είναι οι Λαθραίοι, διότι δεν το επιτρέπουν τα Κόμματα που τις πληρώνουν.
    Ακούω πολύ κόσμο, να “βρίζει” τους Λαθραίους, κυρίως όσοι βρίσκονται πιο κοντά στο Κέντρο.
    Το 5ο Διαμέρισμα της Αθήνας, είναι “καθαρό” από δαύτους για την ώρα, κυρίως διότι οι ιδιοκτήτες κρατάνε τα διαμερίσματα κλειστά & καλά κάνουν, διότι η ΑΑΔΕ μπαίνει συνέταιρος στα όποια ενοίκια. Η Ελλάδα ποτέ δεν είχε ελεύθερη οικονομία & δεν πρόκειται να την αποκτήσει ποτέ όσο υπάρχει το τρίο της Αμαρτίας, Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης.
    Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν και τα τρία ονόματα, στα πράγματα.
    Καραμανλής του Αχ., Νίκος Παπανδρέου, Υιός ΓΑΠ Αντρίκος τρύπωσε στον Δήμο Αθηναίων, Μητσοτάκης, Μπακογιάννη & Υιός Βουλή & Δήμος.
    Σημείωση: Και ο υιός Παπανδρέου-Κατσανέβας τρύπωσε στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη.
    Αυτοί δεν έπρεπε να βρίσκονται, σε καμμία Κυβερνητική η Κομματική Θέση. Πουθενά.
    Όσο τρυπώνουν, δεν θα δείτε άσπρη ημέρα.
    Αδιανόητες καταστάσεις που δεν γίνονται ανεκτές σε Δημοκρατικά Κράτη.
    Δυστυχώς η Ελλάδα δεν ανήκει σε αυτά τα Κράτη, δεν περνάει ούτε απέξω, άσχετα αν αυτοί πιπιλάνε το “Δημοκρατικό Τόξο”. Άθλια εσωτερική προπαγάνδα!

  2. ολοι λενε τα σωστα στην θεωρια αλλα κενεις δεν είναι σε θεση να τα κανει πράξη και ουτε θα γινει ακομα και να βγει η Αφροδιτη ΠΘ μια που τα αφεντικα μας ειναι οι Βρυξέλες αυτοι αποφασιζουν και διαταζουν με λιγα λογια το μελλον δεν ειναι καθολου ροδινο, νεοι-γεροι-γυναικες-παιδια μαθετε πολεμικες τεχνες > ισως βοηθήσει

  3. Αυτοί θα φύγουν σαν τις κατσαρίδες όταν γυρίσει το παιχνίδι και αρχίσουμε να τους σφάζουμε εμείς. Αλλά ξέχασα τώρα γίναμε πολιτισμένοι τρομάρα μας.

  4. Λυπάμαι αλλά είναι πολύ αργά για οτιδήποτε απλά γιατί στην θεωρία όλοι μας λέμε το κακό έχει φτάσει στο απροχώρητο κλπ αλλά κανείς δεν έρχεται με ένα συγκεκριμένο σχέδιο που αρχίζει πχ από σήμερα, οι διακινητές και λάθρο ξέρουν πολύ καλά ότι η χώρα είναι ανίκανη τελείως να σταματήσει την επέλαση και όσο πάει τα πράγματα θα χειροτερέψουν παρά πολύ όποτε μόνη εκλογή είναι η μένεις σε γκέτο με οπλισμένους φύλακες στυλ Ν.Αφρικης η φεύγεις έξω, ο κύβος έχει ριφθεί προ πολλού

  5. Αυτό που ο κάθε λαθρομετανάστης έχει 4-5 ονόματα, 4-5 επίθετα, 4-5 χώρες καταγωγής, 4-5 ημερομηνίες γέννησης και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι και από πού κρατάει η σκούφια του αλλά ώρες μετά την επίθεση με μαχαίρι όλοι σε βεβαιώνουν ότι είναι ψυχοπαθής με ξεπερνάει.

  6. Και να θυμάσαι Αφροδίτη, το απαύγασμα της Δημοκρατίας είναι το Δημοψήφισμα, όταν πρόκειται για Εθνικά θέματα!!!

  7. Καιρός να ξυλοφωρτωσουμε πολιτικά απαλοιφάδια στον δρομο και όπου τους δούμε έρχεται μεγάλη καταιγιδα στα κεφάλια τους απο τον αγανακτησμένο ελληνικό λάό

  8. Δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είχε να κάνει με τζιχάντ. Οι τζιχαντιστές όταν κάνουν κάποια τρομοκρατική ενέργεια, συνήθως αναλαμβάνουν την ευθύνη όπως π.χ. η Αλ Κάιντα ή το isis.

  9. Δεν ”θέλουμε” γλυκειά μου! Μας τους επιβάλουν, οι αλήτες, κλέφτες, προδότες, που μας κυβερνάνε!!!

  10. Η Αφροδίτη Λατινοπουλου είναι απίστευτα σωστή….

  11. Μπραβο κουκλαρα μου. Ευτυχως που υπαρχουν και τετοιες Ελληνιδες σαν και εσενα Αφροδιτη. Ευτυχως.

  12. ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

Comments are closed.