Λατινοπούλου για έγκλημα στην Κω: «Αυτά τα εισαγόμενα κτήνη θα έχουν την τιμωρία που τους αξίζει;»

Κοινοποίηση:
σωσδωσδωδ

Την δολοφονία από τους Μπαγκλαντεσιανούς στην Κω της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια σχολιάζει η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η Α.Λατινοπούλου διερωτάται εάν οι υπεύθυνοι για την δολοφονία της 27χρονης κοπέλας θα έχουν την τιμωρία που τους αξίζει.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. εχεις δικιο μωρο μου .,.,.

    μπορουμε να δουμε την πισω οψη σου με μαγιο ,για να αποφασισω αν θα σε ψηφισω ?

  2. ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ…..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΙΦΗΣΟΥΝ…ΠΟΥΣΕ ΡΕ ΚΑΣΣΗΔΙΑΡΗ ΛΑΘΡΟΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ………

  3. επιτελους αναμεσα στις τοσες μλκς που λες ειπες κατι σωστο … μηπως εχεις πυρετο ?

  4. Αφροδίτη μου πανέμορφη, δεν θα πληρώσει κανένας για τον μαρτυρικό θάνατο της άτυχης κοπέλας! Άντε να τον πλακώσουν στο ξύλο το λάθρο δίποδο μέσα στο τμήμα κι έπειτα στην φυλακή. Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες δεν αντιδρούν ως Πατριώτες, αλλιώς θα είχαν κόψει την Μισελληνική φόρα όλων των κυβερνήσεων από τον Σαμαρά κ μετά!
    Είσαι Ρατσιστής όταν ΔΕΝ θέλεις αλλοδαπούς κ λάθρο στην Πατρίδα σου, είσαι Ρατσιστής οταν δεν δεχεσαι Ανώμαλους Πούστηδες,Λεσβίες, Τράβελους, όπου σε χώρες με Εθνική Συνείδηση τα παραπάνω είναι αυτονόητα, εμείς στην Ελλάδα κοιτάμε μόνο κάνουμε πορείες κ συναυλίες υπέρ τους, το καταλαβαίνετε ΑΥΤΌ;;;

  5. Συμφωνω σε όλα ηλεκτρική καρέκλα τους πληρώνουμε τους λάθρο,το παρεμποριο πάει σύννεφο,ξυπνηστεεεεε

Comments are closed.