Λευτέρης Παπαμιχαήλ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός

Κοινοποίηση:
lefteris-papamihail

Ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ έφυγε από τη ζωή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μιχάλης Οικονόμου με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Μιχάλης Οικονόμου δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με τον ηθοποιό και στη λεζάντα έγραψε: «Έλα ρε Λευτέρη. Αναπαύσου εν ειρήνη».


Τη δική της ανάρτηση έκανε στη συνέχεια και η καλή του φίλη και συνάδελφος, Ευτυχία Μελή. Αφού δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από μία ταινία του Γουίλεμ Νταφοέ, όπου και είχαν συμμετάσχει.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι! Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα! Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, Ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός, τον καλύτερο έχεις στην αγκαλιά σου τώρα Θεούλη μου αλλά θα μας λείψει πολύ. Η φώτο είναι που δουλέψαμε μαζί στην ταινία του Willem Dafoe. Ήταν τόσο χαρούμενος. Μας έβαλες δύσκολα Λευτέρη μου. Καλό παράδεισο!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response