Λεωφορείο πήρε φωτιά εν κινήσει – Πρόλαβαν και βγήκαν οι επιβάτες (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
leofo

Φωτιά υπο αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στην πλατεία Αγ.Ιωάννη Ρέντη, χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για τους επιβάτες οι οποίοι απομακρύνθηκαν άμεσα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στο σημείο επιχειρούν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άνδρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. πριν 10 μέρες είχα μπει στο Ε122 και μύριζε το πίσω μέρος που είναι η μηχανή . όλοι πήγαμε μπροστά αλλά εγώ κατέβηκα . Δεν υπάρχουν τα πιστόλια που σπας τα παράθυρα και τα περισσότερα δεν έχουν παράθυρα που ανοίγουν. Κάτι να γίνει πως θα βγούμε έξω .; είναι όλα σαράβαλα ,προφανώς δεν κάνουν σέρβις .Είναι εγκληματική αμέλεια.

  2. Αθάνατο Ελλαδισταν!!!!

  3. Τα τραίνα διαλυμένα είχαμε τα Τέμπη, επροχθές τρία καράβια μέσα στο λιμάνι της Ραφήνας κόντεψαν να τρακάρουν μπλέξανε οι αγκυρες, Τα λεωφορεία παίρνουν φωτιά και δεν είναι το πρώτο, πριν λίγες μέρες μικρό αεροσκάφος από Μυτιλήνη αντί για Αθήνα προσγειώθηκε αναγκαστικά στη Σαντορίνη, στο μετρό πριν λίγο καιρό μπλοκάρανε οι πόρτες και δεν ανοίγανε. Υπάρχει κάτι που να λειτουργεί σε αυτή τη χώρα που οι αλήτες που μας κυβερνάνε από το 74 και μετά την δυαλίσανε μαζί και εμας.;;;;;;Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξεκουμπιστούνε από τη χώρα οι προδότες;;;;;;;;;;;;;;;;

  4. να δειτε τι εχει να γινει αν λαμπαδιασει κανενα με μπαταριες και δεν ανοιγουν οι πορτες

  5. θα πάμε με το Μετρο Θεσσαλονίκης. Ή με το fly over. Ή με τις πλάβες του θεσσαλικού κάμπου.

  6. Τα παντα ρημαδιο! Τα παντα για το φοβο του πολιτη! Φοβασαι να κυκλοφορησεις απ τη μια το ξεφραγο αμπελι της εγκληματικοτητας κι απ την αλλη η ….καλη συντηρηση των δημοσιων εργων, ΜΜΜ…. Καλα… Τεμπη συμπολιτες!
    Κουλαρα αντε μπρε δωσε κανα bus pass να βανουνε λαδακια κσι νερακι να μην αρπαζουνε! Μεχρι τωρα ισχυει το….εκκενωστε, καντε την και γρηγορα μην καειτε, μην πνιγειτε…!

Comments are closed.