Λεωφόρος Αθηνών: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 17χρονη – Κοντά στους ασυνείδητους οδηγούς η ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση:
1719480076548-146885470-parasirsi-pezou

Άφαντος, για τρίτη ημέρα, είναι ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών, στο Περιστέρι.

Με βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας οι Αρχές αναζητούν όχι μόνο αυτόν, αλλά και τον οδηγό μιας μαύρης Μercedes ο οποίος φαίνεται να χτυπά την 17χρονη ενώ βρισκόταν ήδη στην άσφαλτο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα, με την έρευνα να προχωρά, την ώρα που η 17χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικόν με τραύματα σε κεφάλι, θώρακα και πλευρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. το μαύρο όχημα ανέβηκε όλο πάνω της και το κτήνος έκανε όπισθεν και έφυγε λες και πάτησε σκουπίδια, ε ρε φρίκη

  2. ΚΑΛΑ ΜΗ ΤΟ ΓΑΜΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ…. ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΜΩΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ…. ΣΤΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ.. ΕΛΕΟΣ….. ΕΔΩ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΑ… ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ… ΕΛΕΟΣ.

  3. Περαστικα στη κοπελια αλλα και η τροχαια πρεπει να επαγρυπνει και να κοβει κωλους με το παραμικρο! Δεν παει αλλο, το φρενο δεν το ξερουνε, τα κρανη στα μηχανακια δεν τα ξερουνε.

  4. ΓΑΜ…ΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΡΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

  5. Κουράγιο στο κορίτσι ταχεία ανάρρωση Στα σιχαμερά δίποδα είτε απ’τον νόμο είτε απ’τον Θεό ή το σύμπαν θα λάβουν αναλόγως

  6. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΛΕΟΝ.
    Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ-ΕΝΟΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ.
    ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΖΟΜΠΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.

Leave a Response