Λεωφ.Μαραθώνος: Ηλικιωμένη πήγαινε τον σύζυγο στο Κ.Υγείας- Πέρασε κόκκινο και εμβόλισε αυτοκίνητο!

Κοινοποίηση:
20230720_200410

Τρίτο ατύχημα σε δύο μέρες. Ηλικιωμένη οδηγός κατευθυνόταν από την Λεωφόρο Φλέμινγκ προς το Κέντρο Υγείας Ραφήνας έχοντας ως συνεπιβάτη τον ασθενή σύζυγό της που αιμορραγούσε από την μύτη. Από την αγωνία της να φτάσει γρήγορα όμως, δεν είδε τον κόκκινο σηματοδότη και πέρασε την Λ.Μαραθώνος απέναντι με κόκκινο, αφρενάριστη.

Εκείνη την ώρα (περίπου στις 19.30) ερχόταν από Ν.Μάκρη ένας νεαρός περίπου 30 ετών, ο οποίος πήγαινε κανονικά στην πορεία του. Η ηλικιωμένη τον εμβόλισε με ταχύτητα, το αυτοκίνητό της ανετράπη και χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από την Πολιτική Προστασία Ραφήνας και την Πυροσβεστική. Το οδόστρωμα γέμισε αίματα, όπως μπορείτε να διαπιστώστε στις φωτογραφίες μας που ακολουθούν. Ευτυχώς ο νεαρός δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά, φορούσε βέβαια ένα κολλάρο όταν φτάσαμε στο σημείο.

Στο επιτόπιο ρεπορτάζ που κάναμε, μας είπε ότι και ο ίδιος βοήθησε να ισιώσει το αυτοκίνητο που τον εμβόλισε, και το οποίο ανετράπη. Ήταν εμφανώς σοκαρισμένος, και μάλιστα εκείνη την ώρα κατέφθασε και ο πατέρας του. Ο νεαρός μας είπε, πως μόλις συνέβη το ατύχημα, το κινητό του κάλεσε αυτόματα το 112 και έτσι ήρθε η αστυνομία και η Πυροσβεστική. Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας Πικερμίου Παύλος Μπατάλης ο οποίος συντόνισε τις ενέργειες και ασχολήθηκε με τον νεαρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

  2. Ο/Η Τρίζουν τα κόκκαλα του Δασκαλογιάννη με το τι ψήφισαν οι μλκς Χανιώτες λέει:

    Τελικά η μύτη του μπάρμπα, σταμάτησε να αιμορραγεί;

Comments are closed.