Λιάγκας: «Τον λυπάμαι τον Απόστολο Λύτρα, καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ξεκίνησε και σήμερα «το Πρωινό» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου όταν πήγε να παραδοθεί στο Α.Τ Παλλήνης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ένα σχόλιο, επισημαίνοντας ότι σε ανθρώπινο επίπεδο τον λυπάται.

 «Μπορεί να ξανασηκωθεί στα πόδια του ο άνθρωπος και το εύχομαι. Εύχομαι πραγματικά να μεταμεληθεί, να ζητήσει συγγνώμη. Θα τιμωρηθεί, είναι προφανές. Βλέπουμε τώρα την πτώση ενός επιστήμονα, ενός ανθρώπου κραταιού που έβγαινε στα κανάλια και αναλάμβανε δυνατές περιπτώσεις» σημείωσε αρχικά.

Οι δηλώσεις του

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Αν δεν ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του, δεν θα το έπαιζαν οι εκπομπές, άρα δε θα το μάθαιναν τα παιδιά. Ο δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή πώς μπορεί να προστατέψει τα παιδιά; Να μην παίξουμε το ρεπορτάζ; Κι άντε αυτή η εκπομπή αποφασίζει να μην το παίξει, τα δελτία δε θα το παίξουν; Κάποια στιγμή τα παιδιά θα μάθουν τι έχει γίνει με τη μαμά και τον μπαμπά τους» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Από την άλλη θέλω να σας πω κάτι ανθρώπινα. Ναι βλέπουμε την πτώση ενός ανθρώπου. Να μη συμβεί σε κανέναν. Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Βλέπουμε έναν άνθρωπο κραταιό που καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά, αλλά ποιος του έφταιξε; (…) Ό,τι μήνυμα και να είδε -γιατί από χθες κυκλοφορεί αυτό- δικαιολογεί τέτοια βίαιη κι απαράδεκτη συμπεριφορά; Ο Σοφός είπε χθες ότι τη χτύπησε 30 φορές. Ούτε μποξέρ για να πάρει τη χρυσή ζώνη, δεν θα χτύπαγε με 30 χτυπήματα τον αντίπαλό του» τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Δείτε το απόσπασμα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μας τον λες και κραταιο δικηγορο, εισαι στα καλα σου ??κραταιο απατεωνα να τον πεις ,ολο φιγουρα, προβολη μεγαλη ζωη και απο την αλλη απληρωτα ενοικια ,απληρωτοι δικηγοροι,απληρωτη μεζονετα που την βγαζουν στον πλειστηριασμο και ποιος ξερει τι αλλο θα βγει στη φορα για τον κυριο ΜΟΥΦΑ.

  2. επειδη στη ελλαδα ολα ειναι μουφα…παιζει ο λυτρας ναχε μπλεξιματα με μαφιοζους/ναρκεμπορους κλπ και εστησε ολο αυτο να γλιτωσει απτους εκτελεστες του…τωρα φυλαγεται μια χαρα…και θα την περασει ζωη χαρισαμενην αφου καθε μερα θαναι εξω…απτη πισω πορτα του κορυδαλλου φυσικα!γιαυτο εφτιαξαν τα vip κελια ωστε να βαζουν τους δικους τους που παιζουν θεατρο στα καναλια!

  3. Μήνυση στην κακοποιημένη γυναίκα γιατί, καταρεει ο κακοποιητής της .Σαπιλες μόνο σκουπίδια μπορείτε να πετάτε στην κοινωνία γιατί με αυτά μπορείτε να έχετε δημοσιο λογο για να φτιάχνετε περιουσίες .Δειλά ανθρωπάκια που δε σέβεστε τον πόνο. Το ότι συμπονειτε τον κακοποιητή κάτι δείχνει γιατί ψυχή σας .Λερες!

  4. Αυτα για το Λυτρα! Εσυ δεν εχεις προβλημα τυρομυζηθρα με την οικογενεια σου η εμεις οι βλαχοι οπως λαχει! ? Να σε χαιρεται ο κ.Θοδωρης που σε ταιζει ακομα!

  5. Αγαπητέ κύριε παρουσιαστή ο ίδιος έπρεπε να σκεφτεί τα παιδιά του και κυρίως να πρόσεχε την συμπεριφορά του προς την σύζυγο του, την μητέρα των παιδιών του. Δεν δικαιολογείται ο ξυλοδαρμός της συζύγου του και κυρίως τα χτυπήματα στο κεφάλι. Αυτού του είδους τα χτυπήματα είναι σαν να είχε πρόθεση να την σκοτώσει. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να παρουσιάσει στο κεφάλι, ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Leave a Response