Λιάγκας για Ρέμο: «Δεν έχει ούτε ένα ευρώ, μου είπε ότι θα δανειστεί από φίλους του για κινηθεί οικονομικά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
“Δεν έχει ούτε ένα ευρώ γιατί του δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς και αναγκαστικά θα δανειστεί από φίλους του”.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο “Πρωινό” στην υπόθεση φοροδιαφυγής που αφορά τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια.

“Δε μπορούμε να πούμε το όνομά του, είναι αστείο όλο αυτό που γίνεται, να μη μπορούμε να πούμε το όνομά του και να το βλέπετε στα social όπου γίνεται πάλι δημόσιος λιθοβολισμός κι αυτό είναι μεγάλο θέμα” είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

“Επειδή είναι φίλος μου και θέλω να είμαι δίκαιος. Τον σκεφτόμουν από χθες το βράδυ, μίλησα και μαζί του. Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε. Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί το νόμο, να το πληρώσει. Θέλω να είμαι δίκαιος. Θα στενοχωρηθώ για τον φίλο μου, θα στενοχωρηθώ με τη στενοχώρια του και με τη δυσμενή κατάσταση που μπορεί να βρεθεί. Ωστόσο δεν θα αλλάξω την πρακτική που έχω και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσιοι απέναντι στον νόμο. Άρα αν έχει παραβεί το νόμο να το πληρώσει, και να το πληρώσει οικονομικά” πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

“Εδώ δεν έχουμε μία τελεσίδικη απόφαση που να μας λέει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έκλεψε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, άρα εμείς του δεσμεύουμε μία περιουσία ισόποση, ώστε αν καταδικαστεί τότε εμείς σαν κράτος να έχουμε 1,5 εκατομμύριο. Τώρα υπάρχει μία δημόσια διαπόμπευση. Αν δικαιωθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αν φανεί ότι δεν έχει κλέψει την εφορία ή αν φανεί ότι υπάρχει μία κακοδιαχείριση και είναι μία διαφορά πολύ μικρότερη του 1,5 εκατομμυρίου, θα βγει κάποιος να του ζητήσει συγγνώμη;” συμπλήρωσε, επίσης ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας ότι στενοχωριέται για την περιπέτεια στην οποία μπαίνει ο Αντώνης Ρέμος.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Πρωινού υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής του είπε πως για κάποιες δοσοληψίες, δεν έχει ούτε ένα ευρώ γιατί του δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς και αναγκαστικά θα δανειστεί από φίλους του για να κινηθεί οικονομικά τους επόμενους μήνες.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Ρέμος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρέμου που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω των δικηγόρων Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου .

0cd32f8bbdda41e38ff6a085dbb23dd3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΑΘΗ(ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΟΒΑ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΠΑΡΕΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ(?) ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ(?) .

  2. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ σε ρευστό…μην τον αναγκάζετε να βγάλει από την τράπεζα…🤪

  3. Διδαγμα: Ποτε ολα τα λεφτα στην τραπεζα, ας βαζουμε λιγα κατω απο το στρωμα για ωρα αναγκης.

  4. Λιαγκα πεφτουν τα φιλαρακια ενα ενα .Πρωτα εσεις οι δημοσιογραφοι φταιτε για ολα αυτα που γινονται που τρωγατε κοσμο χωρις να ρωτατε. Τωρα που ειναι τα φιλαρακια και διασημοι γιατι οι απλοι ανθρωποι μπηκαν ολοι στο μαντρι πλεον και τελος. Τωρα φαγωνεστε μεταξυ σας εσεις οι συνθετοι και διασημοι. Καλη διασκεδαση σας ευχομαι. Τα τεραστια ποσα που κερδιζε στα χαρτια τι τα εκανε ? Η απο τη Μυκονο με τους αραβες που ανοιγαν εκατομμυρια ευρω σε σαμπανιες ? Αντε Λιαγκα το νου σου και εσυ γιατι δε ξερεις τι ερχετε . Αλλα φιλαρακια εχεις ?

  5. Ρέμος: “Είμαστε υπερήφανοι που γεννήθηκε ο σφαγέας Κεμάλ Ατατούρκ στο χωριό μας”

  6. Καλα αυτος δεν πληρωνε τα μαμησιατικα του Ηρακλη?
    Οταν ειχε γινει προεδρος της ομαδας;

  7. Παιδιά εγώ είμαι συνταξιούχος εργαζόμενος , σχετικά υψηλόμισθος και πληρώνω ΦΟΡΟ 50.000 ευρώ τον χρόνο. Και ο Ρέμος δηλώνει ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 50.000 ευρώ. Πολύ μεγάλο δούλεμα κύριε Ρέμο. Για αυτό και εγώ πληρώνω τόσο φόρο γιατί εσύ που βγάζεις εκατομύρια δηλώνεις ψίχουλα και πληρώνεις ασήμαντο φόρο. Να στα πάρουν τώρα μαζεμένα εάν έκλεβες επί σειρά ετών. Και όχι μόνο σένα.Ολους τους ομοίους σου.

  8. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΕΕΕΕ??? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ 100 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ…

  9. Να του δώσουν οι πλούσιοι φίλοι του, αυτοί που τους έκανε πάσα τα πουτανοειδή του επαγγέλματός του.

Leave a Response