Λιβαδειά: Βαθύ πένθος στην κηδεία του άνδρα που κατέληξε από τσίμπημα αράχνης

Κοινοποίηση:
araxni

Το Σάββατο, 10 Αυγούστου, η Λιβαδειά βυθίστηκε σε πένθος καθώς συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετίσουν τον 48χρονο άνδρα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Κατάκολο. Η τραγική αυτή είδηση προήλθε από ένα απροσδόκητο περιστατικό: ο άτυχος άνδρας δέχθηκε το τσίμπημα μιας καφέ αράχνης, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο.

 

Η μητέρα του, απαρηγόρητη και συντετριμμένη από την απώλεια του γιου της, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε χάσει το παιδί της. Η θλίψη της ήταν διάχυτη και οι αναμνήσεις από τις όμορφες στιγμές που είχαν περάσει μαζί την κατέκλυζαν. Οι παρευρισκόμενοι προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν, αλλά η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι πάντα δύσκολη και επώδυνη.

«Τι να πουν και τι να κάνουν αυτοί οι γονείς; Τράβαγε τα μαλλιά της η γυναίκα! Σε κανέναν να μην τύχει αυτό», δήλωσε στο Star συγγενής του άτυχου 48χρονου.
Κλείσιμο
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. «Ξάδερφο τον είχα, φίλο τον είχα, άτυχος άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει μια φορά στο εκατομμύριο!» είπε συγγενής του.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 48χρονου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βγουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Πύργου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: