Λουτσέσκου: «Πνευματικά οι παίκτες μου ήταν ξεζουμισμένοι»

Κοινοποίηση:
Ραζβάν Λουτσέσου

Ξεκίνημα με το δεξί, έστω και με… ζόρι, για τον ΠΑΟΚ ο οποίος νίκησε με 3-2 και ανατροπή τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στην Τούμπα.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, στάθηκε στο δύσκολο πνευματικό κομμάτι που είχαν να διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές του απόψε μετά και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τα Playoffs του Champions League, τονίζοντας πως εκείνο που μετρά είναι πως ήρθε η νίκη που θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς τους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε πριν λίγες ημέρες με τη Μάλμε. Δεν είναι εύκολο πνευματικά για τους παίκτες. Παίξαμε για 120 αγωνιστικά λεπτά και στο παιχνίδι της φυσικής κατάστασης δεν είναι ότι καλύτερο. Υπαρχει μια στρατηγική στην Ελλάδα να μην είναι έτοιμα τα ρόστερ από νωρίς. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε και σε αυτά τα δεδομένα.

Τώρα έρχονται νέα πρόσωπα για εμάς και πρέπει να καταλάβουν τη νοοτροπία μας. Πνευματικά οι παίκτες ήταν «ξεζουμισμένοι». Πολλοί ονειρεύονταν τη συνέχεια στο Τσάμπιονσ Λιγκ και αυτό είναι ένα στοιχείο για την αποψινή εμφάνιση. Θυμάμαι που μετά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα στην Τούμπα δυσκολευτήκαμε να κερδίσουμε για δύο ματς. Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας και αυτό που μένει είναι η νίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Θεέ και Κυριε. είχε βοηθο τον φωτιά .τι πέναλτι έδωσε ο αθεοβος. φτου μη σας ματιαξω. εξυγυανση σου λέει. χαχαα.

Comments are closed.