Λυτρώθηκε με Κονσεϊσάο στο 92′ η Πορτογαλία απέναντι στην Τσεχία (2-1)

Κοινοποίηση:
Πορτογαλία

Εκκίνηση με το δεξί αλλά και με… μπόλικο άγχος για την Πορτογαλία που γλίτωσε την γκέλα στο 90’+2′!

Οι Ίβηρες επικράτησαν 2-1 της Τσεχίας και μάλιστα με ανατροπή, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και συγκεκριμένα του 6ου.

Σ’ ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν εμφανώς ανώτερη δημιουργώντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, ταυτόχρονα όμως και πολύ αναποτελεσματική. Κάτι που αξιοποίησαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι ανοίγοντας το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, με τη σουτάρα του Πρόβοντ στο 62′.

Ωστόσο, η Πορτογαλία δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε, έστω και στο φινάλε. Αρχικά, είχε ισοφαρίσει στο 69′ χάρη στο αυτογκόλ του Χράνατς. Αφού, λοιπόν, είδε να της ακυρώνεται τέρμα του Ζότα στο 87′ για οφσάιντ στον Ρονάλντο, στο 90’+2′ δύο εκ των αλλαγών της -Νέτο και Κονσεϊσάο- συνδυάστηκαν (φάση που φέρει εκ νέου ευθύνη ο Χράνατς), με τον δεύτερο να τη λυτρώνει για το τελικό 2-1.

Έτσι, έπιασε την Τουρκία στους τρεις βαθμούς. Οι δύο ομάδες, δε, θα κοντραριστούν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής το Σάββατο (22/6, 19:00). Την ίδια μέρα, στις 16:00, θα παίξουν οι Τσεχία και Γεωργία που συνεχίζουν χωρίς πόντο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: