Λύκειο του Μιζούρι στέφει άνδρα «Βασίλισσα του χορού»

Κοινοποίηση:
F6VjdRwXIAAtTH7

Ένας βιολογικός άνδρας κέρδισε αρκετές γυναίκες για τον τίτλο της «βασίλισσας του χορού» σε ένα λύκειο του Μιζούρι.

Συγκεκριμένα στο Λύκειο Oak Park στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι στέφθηκε βασίλισσα του χορού ο Tristan Young – ένας άνδρας που πιστεύει ότι είναι γυναίκα -.
Τα σχολεία του Βόρειου Κάνσας Σίτι δημοσίευσαν φωτογραφίες και την ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή με τη λεζάντα: “Συγχαρητήρια στο @Northmen_OPHS Βασίλισσα του χορού Tristan Young”!

Τέσσερις φωτογραφίες δείχνουν το αρσενικό να σκύβει από ενθουσιασμό, στολισμένο με στέμμα και μακρύ μοβ φόρεμα. Μία από τις φωτογραφίες δείχνει τον νεαρό άνδρα να ποζάρει με τις άλλες “υποψήφιες βασίλισσες” – όλες βιολογικές γυναίκες που έχασαν το στέμμα από έναν άνδρα.

Ομοίως, το Oak Park High School δημοσίευσε μια φωτογραφία του νεαρού που στέκεται μόνος του, κρατώντας λουλούδια και φορώντας το στέμμα του.
“Η βασίλισσά μας. Happy HoCo!”, αναφώνησε το σχολείο.
Ειδικότερα, μόνο τα άτομα που αναφέρει το σχολείο στην ανάρτηση μπορούν να απαντήσουν σε αυτήν.

” είμαι για πάντα ευγνώμων που με επιλέξατε να είμαι η βασίλισσα του χορού σας”, έγραψε.
” είχα ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στο λύκειο, αλλά η υποστήριξη των φίλων μου, της οικογένειας και του Oak Park με βοήθησε πάρα πολύ, εγώ (sic) πραγματικά δεν ξέρω που βρίσκομαι (sic) θα ήταν χωρίς αυτό”, πρόσθεσε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο στέφει βιολογικά άνδρες ως βασίλισσες του χορού, καθώς υπήρξε ένα παρόμοιο περιστατικό το 2015, όταν το σχολείο έστεψε ένα αρσενικό με το όνομα Landon Patterson. Εκείνη την εποχή, η μητέρα του Πάτερσον φέρεται να… είπε, “Είναι ένα χαριτωμένο αγόρι, αλλά ένα όμορφο κορίτσι”.

Ο Patterson περιγράφει πλέον τον εαυτό του ως “showgirl” και ως την “ιαπωνική Barbie του KC”, δημοσιεύοντας αποσπάσματα της ιστορίας της μετάβασής του καθώς και προκλητικό υλικό στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπέρμαχος του γυναικείου αθλητισμού και πρώην αστέρι της κολύμβησης της Εθνικής Κολλεγιακής Αθλητικής Ένωσης (NCAA) Riley Gaines σχολίασε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ιδιότητα της Young ως βασίλισσας του χορού.

“Τόσο εκπληκτική &amp- γενναία. Άλλη μια υπενθύμιση σε όλα τα κορίτσια ότι οι άνδρες κάνουν τις καλύτερες γυναίκες. Αναρωτιέμαι αν μια γυναίκα θα κερδίσει τον βασιλιά του χορού ή αν είναι κατανοητό ότι και οι δύο αυτές θέσεις προορίζονται για τα αρσενικά. Ποιος φταίει εδώ;” αναρωτήθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κάνουν στα παιδάκια πλύση εγκεφάλου από το δημοτικό. Δηλαδή, ότι πρέπει να ανεχόμαστε όλους. Οι γονείς αυτών των άλλων κοριτσιών που βρίσκονται? Τι δουλειά έχει αυτός μέσα στο χορό των κοριτσιών? Αλλά, ζούμε στις “τελευταίες μέρες.” Ας μην μας ξαφνιάζει τίποτε. Το ίδιο γινόταν με τα Σόδομα και τα Γόμορα μέχρι που έπεσε φωτιά και τους έκαψε και ησυχάσανε.

Comments are closed.