ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ! ΚΑΖΑΝ – ΚΑΖΑΝ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ Ν’ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗ «ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ», ΣΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΑΛΑΖΟΥΝ «ΟΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΟΙ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ»

Κοινοποίηση:
im_teaser_30-11-2023

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ν΄αρπάξουν το Αιγαίο. Αυτά είναι τα 3 καθάρματα του Ερντογάν που σκηνοθετούν τη «Γαλάζια Πατρίδα» της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, στο φιρμάνι που θα υπογράψει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στην Αθήνα. ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΗ και αλαλάζουν: «Τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι θόλοι τα κράνη μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας και οι πιστοί οι στρατιώτες μας». ΚΑΖΑΝ- ΚΑΖΑΝ!

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ακριβώς αγαπητέ συνέλληνα αυτό λέμε τόσα χρόνια.
    Γεμίσαμε από άσφαιρους κομάντος βάτραχους και λοιπούς που δε γνωρίζουν τι σημαίνει μάχη αίμα και πουλάνε παπατζιλίκι σαν καλοί δημόσιοι υπάλληλοι πατώντας το pin εκ του ασφαλούς.
    Ένα μεγάλο τέτοιο κομάντο είναι ο κρητίκαρος βάτραχος αποστολάκης που κουβαλάει τα κιλοτάκια του κρητίκαρου κασελάκη,Θέλετε και άλλο άσφαιρο κομάντο που θα κάψει τους τούρκους? Ρωτήστε το βάτραχο φλώρο αυτός ξέρει κουαξ κουαξ

  2. Πρωτου υπγραψει να εισβαλει ο στρατος και να πεταξει τον Μητσοτακη κα ολους τους ομοφρονουντας εξω.
    Να αναλαβει ο στρατος τον πολο του μαλλον το καθηκον και την υποχρεωση του να υπαρασπιστει την πατριδα απο τους εσωτερικους και εξωτερικους λυκους
    διαφορετικα με το να καθαριζει τις τουαλετες των λαθρο και να τους μαγειρευει εξεπεσε της υπαρξεως του
    αδικα υπαρχει καλιτερα να νεα παιδια να πανε να βρουν κανρνα αγιοπρεπες επαγγελμα και να κοιταξουν τον εαυτο τους παρα να ταπεινονοντε απο του ανθελληνες πολιτικους που μας κηβερνουν,αν δεν ειναι σε θεσει ο στρατος να υπερασπιστει σθεναρα την πατριδα.
    Ηδη εφτασε ο καιρος και μαλλον εδω ειναι να αποδειξουν αν αξιζουν το βαρυ και τετιμημενο ονομα που φερουν,

Comments are closed.