08/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Λούτσα: Ποιος είναι ο έκτος της φωτογραφίας που βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Αρχών

Κοινοποίηση:
loutsa-1

Ο διανομέας φαγητού και το άτομο που απεικονίζεται στα αριστερά της φωτογραφίας

Σε ένα ακόμη άτομο επικεντρώνονται οι Αρχές, σε ότι αφορά το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα. 

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, στη φωτογραφία των έξι θυμάτων, η οποία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως λείπει, βάσει των Αρχών, το έκτο θύμα.

Στη συγκεκριμένη εικόνα, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής φαίνεται να ταυτοποιούν τα πέντε από τα έξι θύματα της θανατηφόρας ενέδρας. Υπάρχει ένας άγνωστος, αυτός που βρίσκεται τέρμα αριστερά στη φωτογραφία και ο οποίος δεν βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της ενέδρας. Το έκτος θύμα πιθανότατα να είναι ο άνθρωπος που τράβηξε τη φωτογραφία.

Το δεύτερο άτομο που διαφεύγει είναι ο διανομέας φαγητού με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι το άτομο που απεικονίζεται στα αριστερά της φωτογραφίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αντε να σας πονηρεψω της περισσότερες φορές ο διανομέας είναι της αστυνομίας κλπ για να μαθενει τη γίνετε αλλά αυτά είναι των τμημάτων αυτό δεν σιμενει ότι είναι και όλοι η διανομείς κλπ άλλοι του στρατού άλλοι της μαφίας μόνο το αφεντικό περιμένει να μάθει τη γίνετε κλπ πως νομίζεις έβγαλες εθνικό κόμμα βουλή ας είναι καλά η διανομείς μετρημένοι ψήφοι κλπ.ρε είστε βλήματα κλπ.

  2. Αντε να σας πονηρεψω της περισσότερες φορές ο διανομέας είναι της αστυνομίας κλπ για να μαθενει τη γίνετε αλλά αυτά είναι των τμημάτων αυτό δεν σιμενει ότι είναι και όλοι η διανομείς κλπ άλλοι του στρατού άλλοι της μαφίας μόνο το αφεντικό περιμένει να μάθει τη γίνετε κλπ

Comments are closed.