ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ: ΑΠΟ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30% – ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Αντιμέτωποι με νέες αυξήσεις θα είναι οι καταναλωτές από την 1η Ιούλιου σε εκατοντάδες προϊόντα ενώ και το γνωστό 50λεπτο μπουκαλάκι νερό θα αποτελεί παρελθόν.

Καθώς την 31η Μαΐου ρίχνει αυλαία το μέτρο της μόνιμης μείωσης της τιμής τουλάχιστον κατά 5% στα «ράφια» των σούπερ μάρκετ.

Την 1η Ιουλίου έρχονται ανατιμήσεις έως 20% στα νερά, στα αναψυκτικά, στους χυμούς και τις μπύρες, ανέφερε ο πρόεδρος εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, Απόστολος Ραυτόπουλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

«Αυτό το οποίο βλέπουμε καθημερινά και ιδίως μετά την απόσυρση του μέτρου της μόνιμης μείωσης της τιμής είναι ότι έχουν ξεκινήσει οι αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα που συμμετείχαν στο μέτρο αυτό» ανέφερε αρχικά.

«Επειδή αυξήθηκε περίπου 500% η τιμή του τόνου της σοκολάτας εκτοξεύτηκαν οι τιμές στα σοκολατοειδή έως 30%» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Την 1η Ιουλίου έρχονται ανατιμήσεις έως 20% στα νερά, στα αναψυκτικά, στους χυμούς, και τις μπύρες» κατέληξε ο Απόστολος Ραυτόπουλος.

Αυξήσεις στις τιμές των εμφιαλωμένων νερών, των αναψυκτικών και των μπυρών έρχονται από την 1η Ιουλίου με την εισαγωγή του Συστήματος Επιστροφής Εγγυοδοσίας (Deposit Return System – DRS) στην Ελλάδα.

Λόγω αύξησης της τιμής των πλαστικών, αλουμινένιων και γυάλινων μπουκαλιών οι τιμές υπολογίζεται ότι θα είναι κατά 10 με 15 λεπτά του ευρώ υψηλότερες από τις σημερινές.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε προ διμήνου, η εφαρμογή του Συστήματος Επιστροφής Εγγυοδοσίας (DRS) θα αφορά στις ακόλουθες συσκευασίες μιας χρήσης: αλουμίνιο έως 1 λίτρο, γυαλί έως 1,3 λίτρα, και πλαστικό έως 3 λίτρα. Οι συγκεκριμένες συσκευασίες χρησιμοποιούνται για προϊόντα όπως μπύρα, κρασί, νερό, αναψυκτικά, χυμούς, στιγμιαία ποτά και γάλα.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Μαυρο κατάμαυρο στον Κούλη και τα φιλαράκια του

  2. Οτι και να ψηφησετε εχουνε στησει τετοια νοθεια με την επιστολικη ψηφο που θα βγει παλι η Μαφια με κανα 40%.
    Γι’αυτο στησανε το κολπο με την επιστολικη ψηφο αλλα εσεις σιγα μην παρετε χαμπαρι.
    Με 60% αποχη θα δειτε παλι τη συμμορια με κανα 40% οτι και να ψηφισετε.
    Τη νοθεια του αιωνα εχουνε στησει αλλα εσεις στην κοσμαρα σας…
    Καθειστε κει να σας γαμ η Μαφια αλλα τρια χρονια,αφου δεν παιρνετε χαμπαρι τιποτα.

  3. Όρθια μπολιασμένα δίποδα ότι και να ψηφίσετε θα βγεί ότι θέλει ο Μαρινάκης.. Όλα είναι ψέματα……και 100 Ηλίθιοι να πάνε να ψηφίσουν αυτοί θα πούνε 34% ο μητσοτακης…

  4. Πρέπει όλοι να ψηφίσουν νέα Δημοκρατία.
    Είναι προς όφελος μας.
    Θέλω να βολεψει και τα εγγόνια μου ο Μητσοτάκης.

  5. Ένα χρόνο πριν όμως 41% …
    Τώρα είναι αργά για κλάματα, θα το πιείτε όλο το ποτήρι μέχρι το 2027 όπου και θα φύγουν με τις κλωτσιές από την εξουσία.
    Βέβαια μέχρι τότε θα έχουν αφήσει πίσω τους στάχτες και αποκαΐδια και νομοτελειακά θα ξαναμπούμε σε καθεστώς αυστηρής επιτήρησης, δηλαδή μνημόνια. Τα μνημόνια που θα έρθουν τοτε θα είναι 10 φορές χειρότερα από όσα ζήσαμε το 2010.

  6. ΤΕΜΠΗ, Τεκμαρτό Ελευθέρων Επαγγελματιών, Όαση Σίβα

  7. Μαζικά Χ.Γώτη και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ……Θα τριβουνε τα ματια τους την Κυριακη παλι τα Μπλεροζπράσινα νεοταξικά απολειφάδια

  8. Πολυ απλα δεν θα παω να ψηφισουμε γιατι θεωρω οτι η ευρωπαικη ενωση δουλευει για τους λιγους και οχι για τους πολλους μοιραζοντας επιχορηγησης σε απατεωνες,δουλευει για να πλουτιζουνε η πολυεθνικες, δεν κανουνε τιποτα για το κοστος των μεταφορικων σε φορτια που ερχονται απο την κινα εχουνε ανεβει τρεις φορες επανω.

    1. Αυτό θέλουνε
      Να μην πας για να ανέβουν τα ποσοστά τους.

  9. Α ρε Ηλία τι τους έχεις κάνει χωρίς καν να μπορείς να μιλήσεις χωρίς καν να σε βλέπουν και να τους βλέπεις!!!Ψηφίζουμε στρατηγικά στοχευμένα και εθνικιστικά ΔΑΓΚΩΤΟ Χαράλαμπο Γιώτη ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ για τον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!Ελπίζουμε να μην ξαναπροδοθεί και ξεπουληθεί η ψήφος μας και η ιδέα μας!!Για μια Ευρώπη εθνικιστική-εθνικοκοινωνική.Άξιος συναγωνιστής εθνικιστής και ο Μιχάλης Μπέλλος!!Θα έχει κι αυτός έναν σταυρό από εμένα!! ΑΠΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Π.Α.Ο.Κ 1926 ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

      1. μαλλον εσυ θελεις ψυχιατρο τοσα χρονια σε πηδανε οι πολιτικοι ξηγηνες και λες και ευχαριστω απο πανω μαλλον εσεις στην συμμορια της κλεψιας της λαμογιας ειστε μαζοχες ψεκασμενοι και σας αρεσει πολυ καλα τα λεει ο Π.Α.Ο.Κ 1925 αρκετα προδωσατε τον λαο ηρθε η ωρα σας αλλα φτανει να μην γινει νοθεια ως συνηθως γιατι τα αποτελεσμετα ειναι μαγειρεμενα εκ τωνπροτερων τοσο δειλα στοιχεια ειναι οι σαβουροδημοκρατες που φοβονται ακομα και στην φυλακη τον Ηλια

Comments are closed.