ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;;; Ο Λοβέρδος “άναψε” κερί στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια με… φωτογραφία «κονσέρβα»

Κοινοποίηση:
σςαωω

Τουλάχιστον θυμηδία προκάλεσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Λοβέρδος ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι πήγε στην εκκλησία της Ευαγγελιστρίας στο Περιστέρι για ν’ ανάψει ένα κερί στη μνήμη των τριών Ελλήνων στρατιωτικών που πέθαναν το βράδυ των Ιμίων. Έχει αναρτήσει, μάλιστα, και σχετική φωτογραφία από την περίσταση.

Μόνο που την ίδια φωτογραφία την έχει αναρτήσει κι ενάμιση μήνα πριν, στις 12 Δεκεμβρίου του 2021, κατά την επίσκεψή του στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω.

Άρα, η σημερινή φωτογραφία είναι «κονσέρβα». Αναρωτιόμαστε, ντροπή δεν νιώθει αυτός ο τύπος;;;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αφοδευουν στους ταφους των πεσοντων και καλα κανουν αυτοι. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ που τους στελνετε στη Βολη δεν εχετε ευθυνη????????????????????????????????????

  2. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΓΙΔΙΑ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ

  3. Ποζάρει κανονικά ο γελοίος,οσο για τον Πλεύρη το κάρμα είναι μεγάλη που@@να

  4. Αυτούς έχετε γαλάζιοι συριζαίοι που δεν σέβονται ούτε τους ήρωες των Ιμίων. Εδώ ο πρώην πατριώτης πλεύρης που ζήταγε να μην έχουν αμκα οι αλλοδαποί για να μην πηγαίνουν στα νοσοκομεία τώρα θέλει να απολύσει τους ανεμβολίαστους γιατρούς και για τους ανεμβολίαστους αλλοδαπούς δεν ασχολείται! Ξέχασε και το αμκα που έλεγε να μην έχουν! Όταν ο μόσιαλος υβρίζει την Παναγία και τον διατηρείτε, δεν έχει πιο κάτω να πέσετε. Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει νεοταξίτες.

    1. Μακαρι να απολυσει αυτους που τον ειχαν σωσει πριν 4 χρονια τοτε που ειχε προβλημα

  5. Μιση μεριδα εχει μεινει ο φουκαρας! Αφηστε τον ησυχο μη μας αφησει χρονους ο “οπως φυσαει ο ανεμος” κι εχουμε τυψεις!

  6. O Βόβολης πήγε κανονικά σήμερα και κατέθεσε και στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ιμίων!

Comments are closed.