ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ;;; Η επική ατάκα Μητσοτάκη που άφησε άναυδο τον Μητροπολίτη Μαρωνείας: «Το χέρι της Παναγίας συναντήθηκε με το χέρι του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων…» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
mitsotakis-rodopi-egkainia-kataskinosis-mitropolis1

Τα θεία με το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων θέλησε προχτές να συνδέσει κατά την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, αφού στην αρχή τον λόγο πήρε ο Μητροπολίτης ο οποίος δήλωσε ότι αν δεν έβαζε η Παναγία το χέρι της, δεν θα γινόταν τόσο γρήγορα η κατασκήνωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Όπως είπατε Σεβασμιώτατε έβαλε το χέρι της η Παναγία για να γίνει το έργο αυτό και το χέρι της Παναγίας συναντήθηκε με το χέρι του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ώστε να εξασφαλιστούν οι πόροι και το έργο να γίνετε πράξη»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγές xronos.gr, ieriplektani.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Άντε αυτός καλά είναι ότι είναι όλοι οι υπόλοιποι που το ακολουθούν τι είναι.
    Για τους ντόπιους λέω ,ίδιοι ειναι

  2. Τετοια ελεγες και στη Μαρεγκα και την εριξες ?

  3. Ξερει τι λεει ,την ίδια γλώσσα μιλάνε, για μπιζνές μιλάνε.

  4. Κανε το θαυμα Παναγια μας και κοψτο του απ’ τον ωμο και λαρυγγα να φτασει η κοψια καθολου δεν πειραζει…με τον αλητη το ζαβο το π@@στη το Δυναστη !!!

  5. ΚΑΛΑ, Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΣΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ;

  6. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΥΦΑΡΙ !!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΙΑΣΜΑ.

  7. Η κούλα έδεσε τή γραβάτα μέ τήν καλτσοδέτα.
    Γιάννης Λάκων

  8. Που είσαι Σεραφείμ και Ιερώνυμε, υπέρμαχοι των εμβολίων, να βγάλετε ανακοίνωση που αυτός που πήγε στη Μπιλντεμπεργκ σύγκρινε το Άγιο Χέρι της Παναγίας μας με το χέρι των Επενδύσεων της μίζας.

  9. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ? ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !

Comments are closed.