«ΜΑFΙΑ TV» ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΟΙ ΜΠΑΚΟΚΑΫΜΕΝΑΚΗΔΕΣ ΩΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Κοινοποίηση:
mitsotakis-dimitriadis

Όμιλο Μέσων Επικοινωνίας που θα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην Ελλάδα θέλει να δημιουργήσει κατά τις πληροφορίες ο ανηψιός του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης. Ο ίδιος φέρεται επικεφαλής ενός σχήματος που ενσωματώνει επενδυτές από το εσωτερικό και το εξωτερικό που ήδη έχουν αρχίσει τις αγορές χρησιμοποιώντας ως μπροστινούς τον Μπάκο και τον Καϋμενάκη, τους εφοπλιστές εξ Αραβίας που εμφανίστηκαν σαν μεσσίες και αγοράζουν τράπεζες και Μέσα.

Στο προφανές ερώτημα από πού προέρχονται τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει και συγκεντρώνει ο Δημητριάδης, έχουν προέλευση διάφορες πηγές. Και βέβαια εκεί μέσα υπάρχουν και λεφτά της Μαφίας που ξεπλένονται και που όλοι ξέρουν αλλά κάνουν πως δεν βλέπουν είτε από φόβο είτε επειδή πιστεύουν ότι θα γλείψουν κάποιο κόκκαλο.

 

Νεοπαγής εκδότης

Εκτός απ’ το ό,τι έχουν αγοράσει μέχρι τώρα, πάνε να πάρουν το «Πρώτο Θέμα» και το iefimerida. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχουν πλησιάσει και νεοπαγή εκδότη, φίλο μεγάλου επιχειρηματία προκειμένου να αγοράσουν τον όμιλό του. Αυτός προς ώρας αρνήθηκε αλλά τα λεφτά είναι πολλά!

Ο στόχος της διοικητικής πυραμίδας είναι να σχηματιστεί ένας όμιλος ΜΜΕ που θα ανεβάζουν και θα κατεβάζουν κυριολεκτικά κυβερνήσεις. Θεωρούν ότι αυτό είναι εύκολο στην Ελλάδα όπου υπάρχει υψηλή καλυμμένη διαφθορά, οι θεσμοί είναι α λα καρτ και η πολιτική τάξη εξαγοράζεται εύκολα.

Μια τέτοια δύναμη στην Ελλάδα θα μπορούσε σε δεύτερη φάση να εφελκύσει μεγάλα ποσά από δουλειές, με το κράτος εννοείται. Και σήμερα στον συγκεκριμένο χώρο δεν υπάρχουν σοβαροί παίκτες. Οι υπάρχοντες με οικονομική δύναμη δεν έχουν την εμπειρία αλλά ούτε και την mentalité του χώρου (ένεκα και των άλλων ενασχολήσεών τους) και όσοι από αυτούς μπορεί να την έχουν, δεν έχουν την όρεξη να πιάσουν εξ αρχής το νήμα. Οι υπόλοιποι μικροί εκδότες και άλλοι στον χώρο των Μέσων, με ψυχολογία αρπακτικών μπορούν να σαρωθούν σε ελάχιστον χρόνο καθώς κάνουν… κρα για λεφτά και γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την αντικειμενική ενημέρωση.

Αποκαλύψεις

Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα στην Ελλάδα έχουν λείψει τελείως οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και όσες γίνονται από κάποια άλλα μέσα καταπνίγονται και εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού από τη λάσπη του καθεστώτος. Πλην του «Μακελειού» που μένουν, αφού είναι ήδη το μοναδικό πατριωτικό ΜΜΕ που αντέχει στον χρόνο με 3 πόλους ενημέρωσης: εφημερίδα, makeleio.gr και «Ραδιομακελάρηδες» με το Radio MAK αλλά και φωνή στο Alert tv.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε έναν σχεδόν πλήρη έλεγχο της ενημέρωσης και ούτε μπορούν να λειτουργήσουν συνθήκες όπως τότε με τον Κοσκωτά όπου οι άλλοι εκδότες αποκάλυψαν τις πομπές του όταν ένιωσαν ότι θα τους έτρωγε την μπουκιά από το στόμα.

Τα παραπάνω καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι μια συγκροτημένη δύναμη με πολλά λεφτά μπορεί να σαρώσει αν όχι τα πάντα, αρκετά απ’ όσα υπάρχουν.

Ένας παλιός φίλος του Δημητριάδη ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης που υπηρετούσε ως γ.γ. στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος στο Ηράκλειο. Αποδεικνύεται ότι κανείς καλός δεν πάει χαμένος και η πολιτική λειτουργεί μια χαρά ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους ελεεινούς και τους βρωμιάρηδες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. “””……πολιτική λειτουργεί μια χαρά ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους ελεεινούς και τους βρωμιάρηδες. “”” δλδ για την μεγαλη πλεμπα ελεεινους και βρωμιαρηδες… που κατοικουν και με την αδιαφορια τους και τον ωχ αδερφισμο τους εχουν διαλυσει το ελλαδισταν δεν πειραζει……..

  2. Η πρώτη βίζιτα που θα μαζέψει ο συγκεκριμένος σαβουρογάμης στο βιζιτοκάναλο του θα είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου. Είναι σαν να τον έχει γλείψει αγελάδα και το παίζει και γκόμενος το σούργελο.

  3. Για αυτό έπρεπε να βγει ο Ηλίας με το κόμμα του γιατί μόνο με την σβάστικα θα πάνε όλα μπροστά.
    Και ακούμε λίγο….
    Μόνο ενωμένοι θα τους νικήσουμε όλους

  4. Μαλλον… χαλβα τιβι ετοιμαζει ο μπουλογκανγκστερ της οικογενειας!

  5. Οτι και να κανουν δεν ασχολειται κανεις μαζι τους. Οσο πιο ελεγχομενη γινεται η ενημερωση τοσο οι περισσοτεροι ψαχνουν για εναλλακτικες. Τα βαρεθηκαμε τα σιχαματα ολοι η Ελλαδα γνωριζει τι καπνο φουμαρει ο καθενας.

  6. Η ίδια συνταγή αγοράζω επαγγελματικές ομάδες και ΜΜΕ και είμαι στο απυρόβλητο για τις βρωμοδουλειές.
    Μπάκος έχει στήσει ήδη προ εικοσαετίας στην γενέτειρα του τον Αστέρα Τριπόλεως.
    Ο δεύτερος από την νησίδα Κάλαμο,απέναντι από τον Μύτικα και δίπλα στο Μεγανήσι δεν υπήρχε προοπτική για επαγγελματική ομάδα.
    Τώρα μετά Action 24 του Λευτέρη Παπαγιαννάκη και την μίσθωση τοσυ ATTIKA tv στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη, πρώην βουλευτή του Πούτιν.
    Εποφθαλμιούν και το Πρώτο Θέμα, ιδρυθέν από τους κομμουνιστές Θέμο Αναστασιάδη και Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

  7. ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.!!!
    Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις παλιότερα ειχαν ρολο την προστασία θαλάσσιου, εναέριου, εδαφικού εθνικού χώρου, σημερα με την κατάργηση εννοίας Εθνικος χωρος απέκτησαν ρολο ως 3 λαλουν κ`2 χορεύουν, για ποιο λογο όλα αυτα τα εξοπλιστικά έξοδα;; ετσι κ` αλλιως η Ελλας ειναι οικόπεδο ιδιοκτησίας πολιτικάντηδων κ` την πωλούν κατά το δοκούν, τωρα δίνουν Αιγαιο, Υφαλοκρηπίδα – Α.Ο.Ζ, Χερσαίο χωρο, κλπ αποκλειστικά Εθνικα ιδιοκτησιακά δικαιώματα επι πλουτοπαραγωγικών πηγών, οπότε όλα αυτα αχρηστα εξοπλιστηκα προγράμματα των Ε.Δ μηπως υπάρχουν για να ανεβαίνουν οι τραπεζικές καταθεσεις κάποιων κ` αλλοι να δικαιολογούν μισθούς.; το ρεζουμέ ειναι πως η Ελλας παραχωρείτε άνευ πολέμου επειδή έτσι εξυπηρετεί πολιτικους κλπ αλλους περίεργους, ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.!!!

Comments are closed.