ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ Ή ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΣΟΥΝΑΚ; ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΙΝΔΟΣ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΡΜΕΡ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΠΕΝ;

Κοινοποίηση:
Sunak5-600x400

«Εθνική ανανέωση» του Ηνωμένου Βασιλείου υποσχέθηκε σήμερα ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ μετά τη σαρωτική νίκη των Εργατικών στις βουλευτικές εκλογές, χάρη στις οποίες το κόμμα επιστρέφει στην εξουσία έπειτα από 14 χρόνια.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ θα κάνει μια δήλωση γύρω στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) στην Ντάουνινγκ Στριτ, πριν συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο για να υποβάλει επισήμως την παραίτησή του, ανακοινώθηκε σήμερα από το γραφείο του. Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός θα συναντηθεί στη συνέχεια με τον βασιλιά Κάρολο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και στη αμέσως μετά, γύρω στις 14:20 (ώρα Ελλάδας), θα εκφωνήσει ομιλία στην Ντάουνινγκ Στριτ, προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Τα καταφέραμε!», δήλωσε θριαμβευτικά ο 61χρονος πρώην δικηγόρος τα ξημερώματα καθώς το κόμμα του εξασφάλισε την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

«Αποστολή μας τώρα δεν είναι τίποτα λιγότερο από την ανανέωση των ιδεών που διατηρούν την ενότητα της χώρας μας: η εθνική ανανέωση», τόνισε ο Στάρμερ ενώπιον υποστηρικτών του κόμματός του.

«Η μάχη για την εμπιστοσύνη είναι η μάχη που θα καθορίσει την εποχή μας. Γι’ αυτό κάναμε μια τόσο σκληρή προεκλογική εκστρατεία δείχνοντας ότι είμαστε ικανοί να υπηρετήσουμε τους πολίτες», πρόσθεσε.

«Οι εκλογικές νίκες δεν πέφτουν από τον ουρανό. Κερδίζονται δύσκολα και με σκληρή μάχη και αυτή η νίκη κερδίθηκε από ένα αλλαγμένο Εργατικό κόμμα», υπογράμμισε ο Στάρμερ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Γελάω με τους μελαχρινους γραικυλους μπατριωτες του καραμπουζουκισταν που χαίρονται για την ψευτοεθνικιστρια Λεπέν.. μια τυπισσα που έχει γκομενο Εβραίο,προδωσε τον πραγματικο εθνικιστη πατερα της,διαθέτει πολλά σοκολατενια γλυκα πλασματακια ως επίσημα μέλη του κόμματος της και φυσικα έχει ήδη προσκυνησει τις Βρυξέλλες και την νέα τάξη με το light ροζ αποκομμα της…μια εκπρόσωπος του συστημικου αντιφασιστικου νεοεθνικισμου..όπως ακριβώς ο γελοίος και δειλος κλασιδιαρης…

  2. Το Λονδίνο θα πέσει ίσως δεχτεί τρομοκρατική επίθεση ήτανε μεγάλο λάθος να βγει.Ερχεται σαρια

  3. Γιατί που βγήκε η Λεπέν κυριακή δεν είναι οι εκλογές και δεν είναι υποψήφια

  4. αν εστειλε συγχαρητηρια στο Σταρμερ ο Μητσοτακης
    την ΠΑΤΗΣΑΝ οι ΑΓλλοι ειναι και αυτος πρακτορακι
    της Μπιλντεμπεργκ .. ο Φαρατζ στην γωνια τριβει τα χερια του
    αν κανει μ@κ@κιες οι Εργατικοι ο Φαρατζα θα τους φαει ζωντανους
    σε λιγοτερο απο 1 χρονο..
    Κακο σημαδι παντως για τους Αγγλους τα χαιρετισματα του αγαπητου
    παιδιου του Σβαμπ… πολυ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ !!

  5. Αυτος που βγηκε στην Αγγλια ειναι παγκοσμοιοποιητης; Γιατι αν ειναι μια απο τα ιδια σκατα.

  6. Η Ευρώπη στους Ευρωπαίους και η Ελλάδα στην εγκληματική οικογένεια του 6ήμερου!

  7. Η Κούλα συγχαίρει μόνο άντρες. Η Λεπέν της έκλεψε το κραγιόν και δε της μιλάει.

  8. 70.000.000 λουγκρες και τις κυβερνουσε ενας νεοταξιτης Ινδος! Μιλαμε για καταντια!
    Θερμα συγχαρητηρια και παλι στη Λεπεν!

  9. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ

Leave a Response